Op Instagram postte ik laatst een foto met allerlei leuke aankopen van Hema, Wibra en H&M. Ik kreeg ontzettend veel reacties met de vraag: waar heb je al dat leuks gekocht? Vandaag zie je alle items terug in een shoplog!

Groeispurt

Het was alweer eventjes geleden dat ik zo uitgebreid voor Suus moest shoppen. Ze is de afgelopen maand ineens flink in de lengte gegroeid en dat betekende gelijk dat haar hele garderobe te klein werd. Erg vervelend dat ik dus flink mocht inslaan. Dit is namelijk maar een gedeelte van onze buit: een Primark shoplog verschijnt volgende week!

Babykleren voor meisjes bij Hema

Toen ik de folder van Hema in de zomer onder ogen kreeg, wist ik niet zo goed of ik nou al zou bestellen. Ik heb dus een tijdje gewacht en tadaaa, daar was ineens die groeispurt. Gelukkig was het meeste nog steeds op voorraad, op één shirtje na.

Shoplog september 20172

Het gestreepte shirt met de kat erop was namelijk nog wel even een zoektocht. Deze was steeds uitverkocht bij alle filialen in de buurt en ook op de webshop kon ik ‘m niet direct te pakken krijgen. Toen het eenmaal gelukt was, was ik enorm blij. Maar die blijheid was weer weg nadat ik het shirtje had uitgewassen. De kat was ineens oog-, oor- en snorhaarloos en het witte was helemaal grijs verkleurd. Ik heb netjes mijn geld terug gekregen, want helaas kon ik het shirtje nergens meer krijgen. Meer mama’s die deze ervaring hadden met dit shirtje?

Shoplog september 20173

In het najaar werk ik graag met laagjes, want het Nederlandse weer kan alle kanten op. Deze twee vestjes van de Hema komen ieder seizoen in een net iets andere uitvoering terug. Ze blijven mooi na het wassen en staan leuk in combinatie met allerlei kleuren! Wat betreft de leggings: daar kun je er nooit genoeg van hebben ;)

SAM 3627

Als je kind uit al haar kleren groeit, moet je ook weer rompers inslaan. Die van Hema zijn ontzettend fijn én voorzien van lieve printjes! Maar ik heb ook rompers bij Wibra gekocht.

Babykleren voor meisjes bij Wibra

Bij Wibra kon ik deze keer minder goed slagen. Over de vorige collecties was ik iets enthousiaster, maar ik heb 3 items gevonden die ik wel erg leuk vind. Vooral voor als Suus  naar de opvang gaat, wil ik haar niet te dure maar wel leuk uitziende kleertjes aantrekken. Daarvoor ben ik bij Wibra goed geslaagd!

Shoplog september 20174

Ook ben ik altijd erg tevreden over de rompers bij Wibra. We zitten nu op maat 86/92 en het is vrij lastig om dan te slagen, maar ze hadden er gelukkig nog drie met lange mouwen. Ideaal voor het koude weer! Waar kopen jullie het liefst rompers?

Babykleren voor meisjes bij H&M

Was ik een jaar geleden meer een Zara-fan, langzaam heeft dit plaatsgemaakt voor H&M. Deze keer kon ik écht niet kiezen, zoveel leuks! Maarja, om het nog enigszins binnen de perken te houden is er ook een hele grote doos retour gegaan :D Verstandig hè?

Shoplog september 2017

De bovenste twee t-shirts zijn als duopak te koop. Ze vallen lekker soepel en met een jeans of legging eronder zijn ze ideaal voor Suus die graag beweegt en speelt! De onderste twee truien zijn fijngebreid. Met een hemdromper zouden ze met deze koudere dagen al gedragen kunnen worden. En straks in de winter een lange mouwen romper eronder!

Shoplog september 20171

Een zwarte legging: een musthave deze winter! Vooral als je kijkt naar welke kleuren ik allemaal gekocht heb (ook bij Hema), kon deze basic niet ontbreken. Het middelste jurkje vind ik zo stoer en lief tegelijk! Suus heeft van dit stofje ook een vestje, die past ze nog steeds. Een grijze tregging vind ik leuk combineren met veel van de bovenkleding die ik zowel bij H&M als Hema heb gekocht!

SAM 3620

Als laatst deze té zoete haarbandjes. Echt, die moest ik hebben! En tot een maand geleden kon ik ze Suus zonder problemen omdoen. Maar mevrouw heeft ineens de pre-peuter-puberteit ontdekt, want ze trekt alles van haar hoofd. Snif… Hopelijk over een tijdje wel weer leuk!

Wat vind je van deze items? Koop je zelf ook wel eens kleding voor je kind(eren) bij de genoemde winkels? Of heb je andere leuke shoptips? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin