In deel 2 van de Garnier reviews, vertel ik wat mijn ervaring met de SkinActive Hydro Bomb nachtcrème, de Pure Active 3 in 1 reiniger en het Pure Active micellair reinigingswater was. Ken jij deze Garnier Hydra Bomb & Pure Active producten al?

GARNIER Hydra Bomb Ultra Revitaliserende Antioxidant Gel-Crème Nacht

In de verpakking zit een potje gel-crème met een inhoud van 50 ml.

 Wat zegt Garnier over deze gel-crème?
Meer dan een hydraterende nachtcrème, is deze verzorging een bom van doeltreffendheid die meerdere huidlagen hydrateert* en de huid helpt te herstellen gedurende de nacht. De innovatie: een nieuwe generatie ultra-lichte textuur die de doeltreffendheid van 2 antioxidanten, Amla en Granaatappel extract, combineert met een hoge concentratie aan hydraterend serum. (*Opperste huidlagen van de epidermis, instrumentele test, 25 personen)

Mijn ervaring met deze nachtcrème
Als ik het potje open, zie ik een vrij doorzichtige substantie. Het ruikt erg fris! Ik breng de crème eerst aan op mijn hand om het goed te bekijken, daarna op mijn gezicht. Als ik het uitsmeer, wordt het vrij waterig en daardoor heb ik weinig nodig. Máár, het trekt zo snel in (waarschijnlijk doordat het een waterige substantie wordt zodra ik het op mijn huid smeer), dat het een trekkerig gevoel geeft. Voor een nachtverzorging heb ik liever een wat rijkere crème. Als ik het vergelijk met de dagverzorging, heeft mijn huid nu geen zacht gevoel maar eerder een beetje stroef en zelfs plakkerig. In tegenstelling tot de dagcrème, ben ik minder tevreden over de nachtcrème. Ik vind het een nadeel dat het in een potje zit, het is minder hygiënisch, tenzij je het met een spateltje aanbrengt.

Deze nachtcrème kost €8,99 per verpakking en is verkrijgbaar bij de drogist.

GARNIER Pure Active 3 in 1 Complete Reiniging

De tube heeft een inhoud van 150 ml.

Wat zegt Garnier over deze reiniging?
Pure Active 3 in 1 combineert 3 reinigingsproducten in één: een reinigingsgel, scrub en masker voor de complete verzorging van de huid die last heeft van onzuiverheden. Gebruik van de 3-in-1 reiniging:
– Als reiniger: Breng dagelijks aan op een vochtig gezicht en masseer licht in. Goed afspoelen.
– Als scrub: Masseer in met ronddraaiende beweging met de nadruk op voorhoofd, neus en kin. Goed afspoelen.
– Als masker: Breng 2 tot 3 keer per week aan op een droog gezicht. Laat 3 minuten intrekken. Goed afspoelen. Vermijd de oogcontouren

Cote 100%


Mijn ervaring met deze reiniging

Als ik de reiniger op mijn hand doe en eraan ruik, valt me meteen de geur van eucalyptus op. Ik ben daar niet zo heel dol op, vooral niet bij een gezichtsreiniger. Tevens bevat deze reiniger ook zink en salicylzuur, maar dat doet de geur niet ten goede. Er zitten veel kleine korreltjes in, goed verdeeld, dus voldoende om lekker te boenen ;)  Ik heb de reiniger vooral als scrub gebruikt. Als dagelijkse reiniging vind ik dit product niet zo geschikt, omdat je door de aanwezige korreltjes vrij rigoureus je gezicht schoonmaakt. Daar reageerde mijn huid vrij heftig op, ik kreeg er een heel droge huid van. Daarom heb ik twee keer per week gescrubd en daarvoor vind ik dit product prima! Ook heb ik het een keertje als masker gebruikt, door een laagje aan te brengen en 3 minuten te laten intrekken. Toch ben ik meer van het scrubben, omdat je de korreltjes dan actief gebruikt en dan voelt mijn gezicht na de tijd ook frisser en schoner aan.  Omdat mijn huid vrij gevoelig is, blijf ik deze reiniger niet gebruiken, maar voor de onzuivere huid is het een mooi product.

Deze reiniger kost €7,99 per verpakking en is verkrijgbaar bij de drogist.

GARNIER Pure Active Micellair Reinigingswater

De fles heeft een inhoud van 400 ml.

Wat zegt Garnier over dit reinigingswater?
Het Pure Active Micellair Reinigingswater zuivert, reinigt en verwijdert make-up in één handeling! Het nieuwe reinigen voor gezicht, de ogen en lippen zonder af te spoelen. De micellen zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo verwijderen, zonder te wrijven. Breng aan op het gezicht, de ogen en lippen met een wattenschijfje, zonder af te spoelen. Voor gevoelige, gemengde huid met onzuiverheden.

 Mijn ervaring met het reinigingswater
De micellaire reinigingsdoekjes had ik al getest en daar ben ik heel tevreden over (ik gebruik ze nog steeds :)). Nu de fles met Pure Active micellair water, die ik zelf kan aanbrengen op een wattenschijfje. Niet te zuinig, daarna zachtjes over de huid heen wrijven en mijn make-up gaat er makkelijk van af! Mijn huid wordt er mooi schoon van, maar voor mijn oogmake-up moet ik een apart product gebruiken op oliebasis. Die zat ook in het pakket en daarover lees je in de laatste review. Maar dit water ruikt fris, mijn gezicht voelt zacht en schoon, dus ik ben wel overtuigd van dit product. Het is makkelijk in gebruik en vooral ’s avonds, als je eigenlijk geen zin hebt om je gezicht schoon te maken, dan kost dit weinig tijd. Dit is zeker iets wat ik blijf gebruiken! Dit reinigingswater kost €6,49 per verpakking en is verkrijgbaar bij de drogist.

Ik reviewde eerder al de micellaire doekjes en dagcrème. Binnenkort de laatste review uit mijn tas vol Garnier. Houdt de blog en social media in de gaten, want ik ga ook enkele producten weggeven!
img_8216

Ken jij deze producten van Garnier Hydra Bomb & Pure Active al? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1