Gisteren is de  MAMA KIJKT ANDERS – HERFST EDITIE van start gegaan. Deze challenge is een initiatief van Nicole van de blog meisje-eigenwijsje. Ik doe hier aan mee!

Instagram challenge

Heb je al eens van de Mama Kijkt Anders Challenge gehoord? Meisje-eigenwijsje verteld hierover:

Met groot succes startte ik twee jaar geleden een Instagram challenge speciaal voor (aanstaande) moeders. Door dit succes organiseerde ik een aantal maanden later een tweede editie maar daarna heeft het een tijd stilgelegen. Omdat ik onlangs de vraag kreeg of ik weer een challenge wilde organiseren ben ik aan het denken gegaan en eigenlijk zag ik dit wel zitten. Ik houd enorm van foto’s maken en ben ook zeker niet vies van een uitdaging. Nadat ik even gepeild heb bij wat anderen of zij een nieuwe editie zagen zitten heb ik de handen ineen geslagen en een nieuwe challenge opgezet. De Mama Kijkt Anders herfsteditie.

Wat is Mama Kijkt Anders?

Mama Kijkt Anders is een foto challenge op Instagram. Deze challenge duurt 10 dagen en is te volgen via de hashtags: #mamakijktanders en #mamakijktandersherfst. Elke dag is er een ander onderwerp en maken de deelnemers een foto die op dit onderwerp aansluit. Iedereen kan hier haar eigen invulling aangeven. De onderwerpen van deze challenge zijn:

img 8553 1

Omdat de foto challenge 10 dagen duurt zijn er natuurlijk ook 10 verschillende onderwerpen. Allemaal zijn ze zo gekozen dat je het herfstthema er goed in kunt verwerken, maar het wel nog steeds algemeen genoeg is om zelf met iets creatiefs te komen. De cijfers corresponderen met het dagnummer. Dus op de eerste dag is het onderwerp kleur, op de vierde dag eten en op de tiende dag is het onderwerp water.

Aan het einde van de challenge wil Nicole de 10 mooiste, leukste, ontroerendste, grappigste, etc foto’s uitlichten op haar blog.

Wil je ook meedoen aan de challenge? Klik dan hier voor meer informatie!

img 8552 1