Een tijdje geleden kreeg ik een superleuk pakket toegestuurd, waarvan ik niet kon wachten tot we het eindelijk aan konden trekken… Suus kreeg een toffe outfit van Jubel, Niene kreeg een matchy outfit van Feetje en vandaag laat ik in een heus lookbook zien wat we hebben ontvangen! Kijk je mee?

Wintercollectie Feetje Baby

Babykleertjes van Feetje: I love them! Het geboortepakje van Suus was van Feetje en ook voor Niene had ik het merkje in de kast liggen. Lekker zacht en in schattige kleurtjes voor mijn newborn, maar nu ze wat groter wordt, mag het allemaal wel wat stoerder. Hoe leuk dat we voor haar nu een setje uit de wintercollectie toegestuurd kregen? De wintercollectie van Feetje bevat eigenlijk alle trends die je op dit moment ziet. Zo bevat de With Love collectie jurkjes, broekjes, leggings, sweaters en longsleeves in vaal antraciet jeans, gecombineerd met roze en een toffe vlekjesprint op bruine stof. Deze items zijn verkrijgbaar in maat 56 tot en met 86. Daarnaast zijn er twee collecties die doorlopen in het merk voor de grotere meiden: Jubel. Erg leuk als je, net als ik, niet vies bent van een beetje twinning. De eerste collectie is Vulcan Field, waarvan je hieronder een indruk krijgt. De tweede collectie is Sisterhood en daaruit kregen wij twee prachtige setjes toegestuurd!

feetje wintercollecties

 

feetje wintercollecties1

Wintercollectie Jubel

De kleren van Jubel zijn verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met maat 140 en staan voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Perfect voor Suus, want als kleine spring in ’t veld met haar blonde haartjes staan de nieuwe kleren uit de Sisterhood collectie haar geweldig! Maar er is meer, want naast de collecties die doorlopen vanuit Feetje (hieronder krijg je een indruk van de items uit Vulcan Field), werd ik ook erg enthousiast van de Frosted collectie. Camouflageprints (maar dan nét even anders, meer girly), shiny badges en gouden details: ik word er gewoon vrolijk van! Nog vrolijker werd ik van de outfit die Jubel naar Suus opstuurde :)

jubel wintercollecties

Sisterhood outfits voor Suus en Niene

Marine en mint met koperkleurige details voor Niene en de musthave uit de Jubel-collectie voor Suus: de Sisterhood collectie is perfect voor dit najaar én past perfect bij mijn kleine meisjes. Twinning is winning en vooral over de jasjes hebben we al veel complimenten gekregen. Al wil ook iedereen weten waar dat glanzende plisé rokje van Suus vandaan komt! See for yourself:

feetje jubel

feetje jubel1

feetje jubel2

feetje jubel3

Wat vind jij van de items uit de Feetje & Jubel collectie? Welke is jouw favoriet? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin 1

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking