Zo’n weekendje weg doet wonderen, want ik barst weer van de inspiratie. Zo bedacht ik een nieuwe rubriek voor mijn blog: Help a MOM out! Welk issue wil jij anoniem aan andere mama’s voorleggen? Op de blog vertel ik alles over deze rubriek waarin we elkaar als moeders kunnen helpen door advies te geven. Om we allemaal weleens de struggles van #momlife ervaren! Lees je mee?

Momlife struggles

Het moederschap is prachtig, overweldigend, genieten en… heus niet alleen maar rainbows & unicorns. Ik denk dat er géén enkele mama op deze planeet rondloopt die hardop kan zeggen dat het allemaal vlekkeloos verloopt en dat ze geen last heeft van momlife struggles. Ik ken er in ieder geval geen één ;) Zelf loop ik ook regelmatig tegen dingen aan en gelukkig heb ik mijn moeder, lieve zusjes en geweldige vriendinnen met wie ik veel kan delen. We hebben allemaal onze dingetjes, maar over sommige dingen praten we liever niet in real life met anderen…

Nieuwe rubriek mamablog mamablogger moeders helpen moeders anonieme inzendingen vraagstukken - Mama's Meisje blog

Help a MOM out!

Ben jij ook wel eens benieuwd hoe andere mama’s met zulke struggles omgaan? Misschien is er wel iemand die precies hetzelfde als jij heeft meegemaakt en is de oplossing simpeler dan gedacht. Als moeder hoef je er niet alleen voor te staan en is het wel eens fijn om even, zonder dat je ‘herkend’ wordt, je gal te spuwen of je zorgen te delen met ervaringsdeskundigen. Welke issues zou jij anoniem aan andere mama’s willen voorleggen?

Nieuwe rubriek anonieme verhalen ingestuurd moederschap struggles momlife moeders helpen elkaar - Mama's Meisje blog

Anoniem

Je bent ontzettend blij met de hulp van je (schoon)ouders, maar irriteert je er mateloos aan dat werkelijk álles anders gaat op dagen dat jouw kleintje onder hun hoede is. Hoe ga je dat nou weer oplossen? Je vindt je baan geweldig, maar de twijfel om minder te gaan werken is er al maanden… Wat te doen? Heb je het gevoel alles alleen te doen? Bemoeit je (schoon)moeder zich teveel met de opvoeding? Doet je man moeilijk over een dagje weg? Ervaar je strijd tussen werk en thuis? En wil jij weten hoe andere mama’s hiermee dealen? Wat hun ervaring is? Meld je aan via info@mamasmeisje.com en deel jouw issue met ons. Alle inzendingen worden anoniem geplaatst. Na inzending plaats ik je stukje anoniem op social media. Lezers kunnen dan reageren en adviseren vanuit eigen ervaring. Help a MOM out! Ik zorg er ten alle tijden voor dat dit op respectvolle wijze gebeurt. Je kunt dus 100% discretie verwachten en anonimiteit is gegarandeerd. Op de blog verschijnt één keer per maand een soort ‘samenvatting’ van de anonieme inzending(en) en binnengekomen reacties!

Help a MOM out! Welk issue zou jij anoniem willen voorleggen aan andere mama’s? Ik lees graag je reactie in de comments of op Instagram of Facebook!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1