Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik twee prachtige muurstickers van Mommies & Miracles weggeven! Doe jij ook mee?

Een muursticker op de babykamer

Tijdens het stylen en inrichten van de babykamer bedacht ik dat het erg mooi zou zijn om een naamsticker op de muur boven het ledikantje te plakken. Via Instagram volgde ik Mommies & Miracles al en had daar hele mooie muurstickers voorbij zien komen, die helemaal aan te passen zijn naar je eigen wensen. Zo kon ik kiezen uit verschillende ontwerpen, lettertypes en kleuren. Ik koos voor de muursticker met de naam van onze dochter: Niene met daarbij twaalf kleine, negen middelgrote en vier grote hartjes. Omdat het kamertje in roze en goud thema is ingericht, besloot ik voor een goudkleurige muursticker te gaan. Ik ben superblij met het resultaat! Kijk maar eens:

IMG 1087

Gepersonaliseerde, handgemaakte en unieke artikelen

Als je eenmaal op de website van Mommies & Miracles hebt gekeken, raak je spontaan verliefd op de leuke items! Naast de mooie muurstickers zijn er hele lieve gepersonaliseerde koffertjes verkrijgbaar. Doordat ieder koffertje helemaal op maat naar jouw wensen en met de hand gemaakt wordt, is ieder koffertje uniek! Hoe leuk om kado te geven bij een geboorte, huwelijk of om voor je eigen mini zo’n koffertje te bestellen! Strijkapplicaties die je zelf op een t-shirtje kunt strijken om bijvoorbeeld bekend te maken dat je zoon of dochter grote broer of zus wordt, ter ere van de eerste verjaardag (cake smash!) of wederom als geboortekadootje: alles is helemaal aan te passen naar jouw wensen en dat maakt Mommies & Miracles zo uniek en bijzonder! Ik bestelde er een paar maandjes geleden een geboortekoffertje nadat één van mijn vriendinnen een kindje kreeg en ze was er enorm blij mee. Dat is toch geweldig? Er is nog veel meer leuks, dus ik zou zeggen: see for yourself!

Mommies Miracles

WIN: Muursticker naar keuze (2x)

Niet alleen Niene kreeg zo’n geweldige muursticker, we mogen van Mommies & Miracles ook twee muurstickers naar keuze kado geven! Wil je kans maken op een muursticker? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Like Mommies & Miracles op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke muursticker jij graag zou willen winnen!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden op zondag 15 april op de blog bekend gemaakt. Melden de winnaars zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.