Vorig jaar rond deze tijd was ik zwanger en tijdens mijn zwangerschap ontdekte ik de positiemode van Gebe Maternity. Vandaag laat ik mijn favoriete items uit de wintercollectie zien en heb ik een hééééle toffe winactie! Ik mag namelijk een set weggeven! Lees je mee?

Zwanger in de winter

Oktober vorig jaar was ik bijna op de helft van mijn zwangerschap en paste ik allang niet meer in mijn normale kleding. Omdat ik tijdens de zwangerschap van Suus grotendeels in het voorjaar en de zomer met een bolle buik rondliep, had ik nieuwe winteritems nodig. Too bad dat ik Gebe Maternity pas aan het eind van mijn zwangerschap leerde kennen, want de zomercollectie vond ik al geweldig. Nu komt Gebe Maternity met een geweldige wintercollectie en ik selecteerde mijn favoriete items. Ben je nog op zoek naar positiekleding voor dit seizoen? Kijk dan vooral even mee, want er zitten pareltjes tussen!

collage1 10

Positiekleding van Gebe Maternity

De wintercollectie van Gebe Maternity bestaat uit hippe items die helemaal aansluiten bij de laatste mode. De designers van dit toffe merk houden in hun ontwerp rekening met de groei van je buik, dus je kunt gewoon de maat kiezen van vóór je zwangerschap. Bij het zien van de mooie najaarsitems werd ik helemaal hebberig. Een prachtige jurk met bloemendesign, stoere jeans items die eindeloos te combineren zijn en goede basics afgewisseld met de laatste trends. De items uit deze wintercollectie zijn modieus, zonder het comfort waar je als zwangere zoveel behoefte aan hebt, uit het oog te verliezen. Stijlvol, draagbaar en ook te gebruiken in de periode na de bevalling. Dat heb ik in de zomer als een pluspunt ervaren, want het is erg lastig om er leuk uit te zien als je net bevallen bent en je je oude kleding nog niet past. Ben je nieuwsgierig geworden? Op de website van Gebe Maternity kun je een kijkje nemen, ik weet zeker dat er voor iedereen iets leuks tussen zit!

collage2 4

WIN: Een set naar keuze van Gebe Maternity

Voor de mommy’s to be onder mijn lezers heb ik een hele toffe winactie geregeld! Preggo ladies, let op: wil jij dit najaar de show stelen in een hippe zwangerschapsoutfit van Gebe Maternity? Lees dan even goed mee wat je moet doen om kans te maken:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke items je wilt winnen en in welke maat. Ben je net zwanger en is het mooie nieuws nog niet bekend? Mailen mag ook! Doe je mee via e-mail, mail dan naar info@mamasmeisje.com met als onderwerp: “winactie Gebe“.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 31 oktober 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 4 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.