Ik hou er zo van! De postbode is zojuist geweest met een pakketje! En ik zie aan de buitenkant al waar het vandaan komt :)

Sinds ik begon met het inrichten van de babykamer, ben ik op internet op zoek gegaan naar ideeën! Ik had namelijk van alles in mijn hoofd en in deze soep van ideeën kon ik nog weinig richting vinden met wat ik nu wilde.

Eén ding stond vast, het moest een dromerig, romantisch en vrolijk kamertje worden. So far, so good. Maar welke accessoires kun je daar nu goed mee combineren? Niets tegen degene die het wel hebben, maar ik hou totaal niet van typisch kinderbehang en zo. Dus ook niet van schreeuwerige prularia.

En het bestaat gewoon! PRECIES wat ik bedoelde, heb ik gevonden. Het is schattig, dromerig, lieflijk, vrolijk, net een sprookje. En het heet A Little Lovely Company

Dus moet ik mij regelmatig inhouden. Want ik wil álles uit de webshop hebben! Maar deze keer mocht ik iets bestellen voor Suus. (Die er nog niks van meekrijgt, maar daar hebben we het maar niet over). En dus kwam vandaag het pakketje en was ik als een kind zo blij. En geniet ik van de vrolijke gezichtjes, kleurtjes en teksten :)

Kijk, aanschouw en bewonder:

De regenboogspaarpot en het ‘knisperdoekje’ met een eenhoorn! De wolkenlamp is al in ons bezit en de volgende keer gaan we voor de lightbox met pastelkleurige letters…
En dat bedankkaartje is té leuk! Waarom hadden ze dit niet toen ik klein was?