Niet alleen Erik en ik hebben een auto voor de deur… Sinds kort beschikken ook onze meisjes over een eigen auto! Met name Suus is helemaal door het dolle heen sinds de komst van de Cozy Coupe die we van Little Tikes hebben gekregen. Vandaag laten we haar blitse wagen zien én mogen we er ook eentje weggeven! Doe je mee?

Little Tikes Cozy Coupe

Met Suus op pad gaan betekent altijd: de grote voertuigen quiz! Ze benoemt iedere auto, vrachtwagen, ‘wielen bus‘ en tractor en wordt helemaal enthousiast als ze papa op de shovel langs ziet rijden. Tja, je bent een boerendochter of je bent het niet ;) Toen we een tijdje geleden een playdate hadden bij een speelvriendinnetje was ze niet van de loopauto af te krijgen en ook in boekjes of tijdens het zingen van liedjes wordt ze vrolijk van voertuigen! De verrassing was dan ook extra groot toen we van Little Tikes de Cozy Coupe kregen. Sindsdien is Suus verknocht aan haar eigen ‘wielen bus‘ en mogen pop, ‘Piepemuis’ en haar boekjes ook regelmatig mee voor een ritje. Je kunt wel stellen: een doorslaand succes!

Little Tikes Cozy Coupe - Mama's Meisje blog

Vrolijke loopauto

De Cozy Coupe is een vrolijke loopauto die geschikt is voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot een jaar of 5. Met een speciale plank kun je de bodem van de loopauto afsluiten. Wij doen dit als Niene een rondje mag rijden, zodat ze er niet uit kan vallen. Haar voetjes kunnen immers de grond nog niet raken, in tegenstelling tot die van Suus! Als Suus door de kamer zoeft, lijken het hier wel de Flinstones: als we de plank verwijderen, kan ze zichzelf namelijk voortbewegen. En dat doet ze dan ook graag. Als ze eenmaal in de auto zit, wil ze er echt niet meer uit ;) Het deurtje van de auto kan zij zelf open en dicht doen, er zit een klein stuurtje in met een schattige toeter en er zitten zelfs bekerhouders in de auto! Aan de voorkant zit een vrolijk gezichtje en er is ook een tankdop aanwezig. In het dak zit een speciaal handvat, zodat je als ouder gemakkelijk een rondje kunt duwen. Tevens is de Cozy Coupe uit te breiden met een aanhangwagen en is er een pompstation verkrijgbaar. Aan alle details is gedacht en dat sluit perfect aan bij de fantasiewereld van mijn peuter. “Ik moet even boodschappen doen met de auto, mama!“. En hup, daar gaat mevrouw. Deze vrolijke loopauto is geschikt voor zowel binnen als buiten en is, naast deze rood-gele variant, in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het materiaal kan duidelijk tegen een stootje, zoals ik van Little Tikes gewend ben. Net zo degelijk als de mooie watertafel die we hebben! Omdat Little Tikes dit jaar 50 jaar bestaat, hebben zij in de maand mei een leuke actie: de Cozy Coupe kost dan €50! Ik vind deze loopauto een echte aanrader als je op zoek bent naar een cadeau waar kinderen langere tijd wat aan hebben en eventuele broertjes of zusjes (daarna) ook. Hier wordt er met veel plezier mee gespeeld!

collage loopauto speelgoedauto speelgoed auto review little tikes - Mama's Meisje blog

collage review speelgoedauto cozy loopauto coupe little tikes ervaring beoordeling cadeautip buitenspeelgoed - Mama's Meisje blog

De Cozy Coupe is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor €63,95.

WIN: Little Tikes Cozy Coupe

Niet alleen mijn meisjes werden verblijd met deze vrolijke loopauto… We mogen ook iemand verblijden met een Little Tikes Cozy Coupe! Wil je kans maken op deze prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de Little Tikes Cozy Coupe
  • Extra winkans: TAG iemand in het bericht op social media die ook van deze winactie moet weten!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 12 mei 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 18 mei bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Review Little Tikes loopauto Cozy Coupe speelgoed - Mama's Meisje blog