Hieperdepiep hoera: Niene werd vandaag 3 jaar! We vierden een Bing verjaardagsfeestje en ik vertel je in deze blog waar ik alle versiering scoorde voor een budgetprijsje. Lees je mee?

Hieperdepiep!

Vorig jaar kregen we enkele dagen voor Niene’s verjaardag te horen dat het land ‘op slot’ ging: de eerste lockdown was een feit. We bliezen het feestje grotendeels af, want visite was nu niet zo verstandig. Ik had echter alles al in huis en besloot gewoon om het jungle feestje door te laten gaan. En dus vierden we, ondanks de omstandigheden, tóch een feestje met z’n (toen nog) vieren. Op dat moment blikte ik al vooruit en ging ik er stiekem vanuit dat we haar volgende verjaardag wél weer in ‘oude stijl’ konden vieren. Niets is minder waar: het is de tweede verjaardag in lockdown voor Niene, maar ook nu hebben we er een feest van gemaakt. Dit is de eerste verjaardag die onze peuter bewust meemaakt en er is al zo weinig om naar uit te kijken, dus we wilden het niet ongemerkt voorbij laten gaan. We besloten een Bing verjaardagsfeestje voor haar te creëren en natuurlijk kon een sweet table ook deze keer niet ontbreken. Bijna niets verliep volgens plan en toch kwam het goed… Ik laat je alles zien én deel waar ik alle decoratie gescoord heb.

Bing verjaardagsfeestje - Mama's Meisje blog

Kaartje2go uitnodiging drive through verjaardagsfeestje raamvisite voor verjaardag kind geen visite - Mama's Meisje blog

Kaartjes versturen

Allereerst besloten we kaartjes te versturen naar familie zodat Niene toch nog een beetje verrast zou worden. Via Kaartje2go vond ik diverse ontwerpen die je alleen nog maar hoeft te personaliseren in de online editor. Super makkelijk! Ik besloot één kaartje te maken om familieleden op te roepen een kaartje te sturen, een liedje te zingen via Facetime of even door het raam te komen zwaaien. Eigenlijk is het originele ontwerp bedoeld om mensen uit te nodigen voor een drive through verjaardag, maar ik heb de tekst zelf aangepast zodat het helemaal aansloot bij de boodschap die wij wilden versturen. Het andere kaartje was speciaal voor mijn grootouders. Het is voor hen namelijk een hele onderneming om onze kant op te komen, maar ze denken altijd wel heel lief aan alle verjaardagen van de achterkleinkinderen. Daarom maakte ik een kaartje in de vorm van een ’tegoedbon om samen een taartje te eten’. Als het weer kan, gaan we de schade gezellig inhalen door met een taartje bij ze op visite te gaan! Via de online editor kon ik heel makkelijk een foto uploaden, de tekst aanpassen en versiering toevoegen. Als laatste stap heb ik de kaartjes rechtstreeks laten verzenden, dus ik kon alles online regelen. Ik bestelde vóór 20.00 uur, waardoor onze geadresseerden ‘m de volgende dag al in huis hadden. Als je een account aanmaakt bij Kaartje2go, krijg je je eerste kaart gratis! Altijd leuk om te weten. De ontvangers van de kaartjes waren erg enthousiast, helemaal leuk! En natuurlijk hebben we ook een bewaarexemplaar naar onszelf gestuurd, want zo’n tweede verjaardag onder deze bijzondere omstandigheden is toch apart om op terug te kijken als ze later groot is.

Bing versiering AliExpress tips ervaring Mamas Meisje blog

Bing versiering AliExpress

Voor Niene’s 3e verjaardag zat ik in dubio: welk thema zouden we kiezen? Niene is namelijk dól op zowel Woezel en Pip als op Bing. Dus ik heb best wel lang getwijfeld maar besloot uiteindelijk toch voor het vrolijke konijntje te gaan en er een Bing verjaardagsfeestje van te maken. Puntje één op de to do list: op zoek gaan naar Bing versiering op AliExpress! Ik vond daar alles wat ik nodig had om een perfecte Bing sweet table te versieren en bestelde de volgende dingen: een goudkleurige folieballon in cijfer 3, een goudkleurige ‘Happy Birthday’ slinger (linkje is helaas niet meer werkzaam), een set met 5 folieballonnen (1 keer Bing, 2 keer rond met Bing en 2 rode sterren), een set met kartonnen bekers en bordjes – servetten – vlaggetjes – taarttopper en tassels in 3 kleuren (#40 Brick Red, #19 Black en #9 Tan) die perfect bij de rest van de Bing versiering passen. Als basis gebruik ik normaal gesproken een wit papieren tafelkleed van Hema en zetten we de tuintafel binnen. Maar omdat we nu geen visite kregen én omdat we in de ziekenboeg zitten, hebben we het witte buikkastje gebruikt. Voor de Bing versiering bij AliExpress was ik in totaal €16,56 kwijt.

Bing verjaardagstaart taart zelf bakken zelf maken - Mama's Meisje blog

Bing verjaardagstaart

De eyecatcher van een sweet table zijn natuurlijk de taart en zoetigheden. Voor een samenwerking mochten we taart bestellen en ik wilde graag iets wat matcht met het Bing verjaardagsfeestje. Daarom besloot ik voor een cijfertaart te gaan: deze is wit en ik kon een aantal opties kiezen. Zo kozen we voor een vanille cake met framboos-vanille vulling, gingen we uiteraard voor cijfer 3 met een rood frame en een goudkleurig lint. Daarnaast ontwierp ik in de online editor ronde koekjes met een Bing plaatje en bestelden we er nog 12 overheerlijke cookie cake-pops bij. Om de Bing verjaardagstaart helemaal af te maken, bestelden we er 6 rode marsepeinen roosjes bij, goudkleurige taartkaarsjes en daarnaast een Bing poppetje van suiker via Magic Moments for Kids. Vol verwachting hield ik vrijdag de track&trace code van de bezorgdienst in de gaten: de taart zou die dag bezorgd worden. Helaas ging er iets mis: de bezorgdienst heeft het pakket verkeerd gesorteerd, waardoor het pas maandag of dinsdag bij ons bezorgd zal worden… En dus moesten we met spoed op zoek naar een andere oplossing, want een verjaardag zonder taart is natuurlijk geen optie. Bij Jumbo kochten we chocoladetaart (die we versierden) en soesjes. Omdat Suus glutenvrij eet, maakten we voor haar een glutenvrije aardbeienslof en versierden die met Bing cupcake frosting decoratie die ik bij dezelfde webshop bestelde als het suikerpoppetje. Al met al was het even schakelen, maar is het alsnog goed gekomen. En we zitten dus vanaf volgende week nog een keer in de feestmodus als de taartbestelling wordt geleverd. Heel vervelend!

cadeautips meisje 3 jaar - Mama's meisje blog

Heleboel cadeautjes

Stiekem vind ik het heel sneu voor Niene: wéér geen visite, de taart die te laat komt en ziek zijn op je eigen verjaardag. Maar ondanks alles heeft ze ervan genoten, al was de middagdut wel echt nodig aangezien het haar veel energie kostte. Lieve familie nam de moeite om even bij de achterdeur te komen feliciteren, ze is verwend met een heleboel cadeautjes, kreeg kaartjes via de post en werd toegezongen via Facetime. Hopelijk gaan we volgend jaar weer voor de complete verjaardagservaring, maar ondanks alle gekkigheid gaat dit Bing verjaardagsfeestje in de boeken als geslaagd!

Wat vind jij van deze vrolijke sweet table? En vind jij een Bing verjaardagsfeestje ook zo’n leuk idee voor een peuter? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer