Ik heb weer iets leuks voor je! Ik mocht namelijk een prachtige foto laten afdrukken bij BesteCanvas.nl, heb een fijne kortingscode voor je én mag €50 shoptegoed weggeven! Doe je mee?

Mooie herinnering

Zo zit je nog middenin de zwangerschap en zo is je baby alweer bijna 5 maanden oud! Na mijn eerste en tweede zwangerschap miste ik mijn buik en de babyschopjes best wel, maar daar heb ik nu eigenlijk geen last meer van. Toch kijk ik nog regelmatig terug naar de prachtige zwangerschapsshoot die ik heb gedaan tijdens de zwangerschap van Linn. Ik ben zó blij dat ik die mooie herinnering heb laten vastleggen en ben ontzettend trots op de foto’s. Van BesteCanvas.nl mocht ik een product uit hun webshop uitzoeken en dus besloot ik voor een foto uit de zwangerschapsshoot te gaan. Ik vertel je graag meer over het bestelproces en de producten die verkrijgbaar zijn bij BesteCanvas.nl, mag een kortingscode met je delen én mag €50 shoptegoed verloten!

bestecanvas.nl foto op acrylglas bestellen ervaring review - Mama's Meisje blog

Foto op acrylglas + aluminium

Ik besloot dus al snel om voor een foto uit mijn zwangerschapsshoot te gaan, maar welke wanddecoratie zou ik uitkiezen? Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar: je kunt o.a. een foto af laten drukken op canvas, op hout, op aluminium en in een galerie-lijst met passe-partout. Maar er is meer… Naast de wanddecoraties is het ook mogelijk om fotos op verschillende producten af te laten drukken en dat is natuurlijk superleuk als cadeau! Denk bijvoorbeeld aan een muismat, een puzzel, een handdoek of een mok. Of wat dacht je van een mondmasker: in deze gekke tijd kunnen we het nuttige maar beter met het aangename combineren en voor een vrolijk eigen ontwerp gaan! Mijn keuze viel op een foto op acrylglas + aluminium. Volgens de beschrijving geeft dit een luxueuze uitstraling, ontstaat er optisch meer diepte, is de achtergrond verstevigd om vervorming te voorkomen én zou deze foto zelfs buiten opgehangen kunnen worden. In de online editor kon ik heel gemakkelijk de afbeelding selecteren die ik wilde laten afdrukken, nadat ik het formaat had aangeklikt. De afbeelding kon ik nog verplaatsen in het kader, evenals de mogelijkheid tot inzoomen. Ik heb er een ophangsysteem bij besteld: hoewel ik de foto nu staand op mijn bureau heb staan, heb ik in de toekomst alsnog de mogelijkheid om ‘m op te hangen. Vervolgens kon ik mijn gegevens invullen en met twee muisklikken ging BesteCanvas.nl voor mij aan de slag!

Mijn ervaring

Ik was heel benieuwd naar het resultaat, aangezien dit de eerste keer is dat ik een foto op acrylglas + aluminium bestelde. Hoe zwaar zou de foto zijn en was het echt zo haarscherp als de website belooft? Na een week kwam mijn foto binnen en ik ben enthousiast! En dat zeg ik niet omdat dit een samenwerking is, maar écht: door het materiaal is de zachtheid en lichte gloed op de foto nóg meer naar voren gekomen. De kleuren zijn mooi, de foto is scherp en ondanks de materiaalkeuze is deze foto helemaal niet zwaar. Mijn ervaring is dus erg positief! Wil je de service van BesteCanvas.nl zelf ervaren? Met de code MAMASMEISJE15 krijg je 15% korting op de reeds afgeprijsde canvas wanddecoraties.

Home office aankleding tips - Mama's Meisje blog

WIN: €50 shoptegoed van BesteCanvas.nl

Niet alleen ik mocht iets uitkiezen van BesteCanvas.nl, ik mag ook iemand blij maken met €50 shoptegoed! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Volg BesteCanvas.nl op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je wilt winnen en waar jij het shoptegoed aan zou willen besteden
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 1 november 2020. De winnaars krijgen uiterlijk 5 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje en BesteCanvas.nl volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Commerciële content: disclaimer