Over the top versiering voor het kinderfeestje van haar dochter? Ilse droomde ervan, maar tijd en zin om duizend-en-een (web)winkels af te speuren naar het complete plaatje is niet zo haar ding. Toch organiseerde ze een compleet versierd Frozen kinderfeest voor haar jarige dochter en vandaag deelt zij het resultaat met ons! Kijk je mee?

Het complete plaatje

Onze jongste dame is alweer 2 jaar geworden en dat mocht gevierd worden! De eerste verjaardag van Lieke hebben we vrij klein gehouden vanwege het feit dat we midden in de verhuizing zaten dus dit jaar mocht het wel wat groter. Nu is deze mama heel eerlijk in het feit dat ze veel doet om een lach op de gezichtjes van haar kinderen te toveren, maar de versiering op wat voor feestje dan ook houd ik meestal erg basic. Duizend-en-een (web)winkels afstruinen om zo tot dat complete plaatje te komen is gewoon niet mijn ding. Maar met de feestartikelen bij Tuf-Tuf vandaan werd het in één keer een stuk makkelijker, leuker èn kwam ik dan toch eindelijk eens tot dat complete plaatje!

photo 2018 08 21 13 49 57

Feestartikelen bij Tuf-Tuf

Als eerste moest er een thema bedacht worden. Op de website van Tuf-Tuf vind je feestartikelen voor veel (lees: enorm veel) bekende en minder bekende thema’s en gelegenheden: verjaardagen (van 0 tot 100), babyshowers, communie, suikerfeest, Sinterklaas, Sint Maarten, Oud & Nieuw, Sint Patricks Day, lentefeest, noem maar op. Alles staat overzichtelijk gesorteerd op de website en toen ons thema gekozen was kon ik naar hartenlust feestartikelen gaan bekijken en bestellen met een paar klikken op de knop. Geen duizend-en-een (web)winkels meer afstruinen dus. Wij kozen voor een ‘Frozen’ thema (en dan met name Olaf). Oke, het verdient wellicht niet de originaliteitsprijs maar ik was wel 300% zeker van het feit dat een kamer vol met Olaf-gerelateerde feestartikelen een glimlach van oor tot oor op het gezicht van de jarige Jet zou toveren.

tuftuf kinderfeestje frozen1

Alles in Frozen-sfeer

We vierden het feestje thuis en ik hou van ons huis maar voor de verjaardag van een 2-jarige mocht het wel wat opgeleukt worden. Vlaggetjes, slingers, raamversiering en een grote Olaf voor boven de open haard (een sneeuwpop boven de open haard, ik weet het). De eettafel moest worden omgetoverd tot cadeautjes-en hapjestafel, dus die kreeg een kleine make-over in de vorm van een vrolijk tafelkleed en een mooi decoratiestuk. Om helemaal in de Frozen-sfeer te blijven heb ik ook bordjes, bekertjes en versiering voor op de cupcakes besteld. En wat is een verjaardag zonder een mooie kaars op de taart (lees: oranjekoek, lekker Fries). Ik moest ergens de grens trekken maar ik had nog wel veel meer willen bestellen; zo staan er op de website ook enorm leuke uitnodigingen, traktaties en, helemaal hip, piñatas. Op de site van Tuf-Tuf staan overigens niet alleen artikelen die rechtstreeks te maken hebben met het door jou gekozen thema maar ook artikelen die er bijvoorbeeld qua kleur heel leuk bij passen. Tussen onze Elsa, Anna en Olaf vlaggetjes hingen dus ook ‘gewone’ sneeuwvlokken en vlaggetjes met ‘gewone’ ijspegels erop. Die komen met kerst vast weer van pas.

tuftuf kinderfeestje frozen

Onbetaalbaar!

Het uiteindelijk decoreren was natuurlijk ook een feestje (vraag mijn man maar) en de reactie van de jarige Jet op de dag van haar feestje was onbetaalbaar; ze heeft het eerst uur alleen maar lopen lachen, wijzen en kletsen over ‘Owaf’, ‘Ewsa’ en ‘Anna’. Ook de visite was erg te spreken over de versiering en ik heb diverse vragen gekregen over waar ik bepaalde artikelen vandaan had. Nou, allemaal van één website: Tuf-Tuf. Mocht er weer eens een feestje georganiseerd moeten worden (en er komen voor ons nog heel wat kinderfeestjes aan), dan regel ik de versiering wel, easy peasy!

Ga jij ook voor een leuk themafeest voor je kind(eren)? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs ilse

 

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking