Wat groeien die kleintjes toch snel! Tijd om de kast in te duiken en uit te zoeken wat nog wel en wat niet meer past. Conclusie? Shoppen! Dus zet ik op een rijtje wat ik de laatste tijd voor Suus kocht. Met dank aan enkele tips die ik kreeg, super!

Ik had nog een kadobon van een kledingwinkel in het dorp. Daar heb ik een setje van Feetje voor uitgezocht. Het is een koraalkleurig tuniekje met blauwe mouwen en een blauwe legging eronder.

img_8119

Feetje

Bij de Primark heb ik onderstaande items gekocht:

De keuze in de maatcategorie waar Suus in valt was niet zo groot bij Primark, maar toch heb ik wat leuke dingetjes gevonden. Het eerste rijtje (van boven naar beneden): een jeans met elastiek in de band, dus die kan nog aangesnoerd worden. Het shirtje heeft de tekst ‘Beautiful like Mommy’, supercute. Dan 2 roze longsleeves, altijd handig aangezien ze nog wel vaak spuugt. En daaronder een roze trui met een lichte glitter, leuk om te combineren met de jeans.
Het tweede rijtje: een schattig jurkje met uiltjes en bijpassende maillot. Die maillot lijkt trouwens wel aan de grote kant maar ze heeft ook wel een blauwe legging in de kast liggen dus die kan er eerst ook nog onder. En als laatst een vrolijk setje met konijntjes op de legging en het shirtje. Daarover een soort jasje van soepele stof. Voordeel van de Primark vind ik dat het prijstechnisch behoorlijk meevalt. De kwaliteit is de laatste jaren wat beter geworden. Twee vliegen in één klap.

Vorige week kreeg ik een leuke tip! Bij Lidl stonden leuke slofjes in de folder en bij Zeeman waren leuke broekjes te koop. Dus toog ik naar de winkel en heb ik als ware copycat precies hetzelfde gehaald :) De longsleeve is van Wibra. De legging is van Zeeman. Het vestje heb ik bij Lidl gekocht.

Ben nog even bij de Wibra geweest, want ik vind de rompers daar heel fijn. Toen kwam ik ook nog een schattig rokje tegen van tule. Leuk te combineren met een witte maillot en bovenstaande longsleeve. Bij de Hema heb ik nog een jeans en een stoffen broekje gekocht.

(De foto’s blijven op de kop staan, ik krijg het niet voor elkaar om ze te draaien…)
Dus de garderobe van mijn meisje heeft weer een flinke update gehad. Heb bij de H&M nog een leuke bestelling gedaan, dus binnenkort een vervolg op deze Shoplog :)

Waar shop jij kleding voor je kindje? En kom je ook steeds in de verleiding om kleertjes te kopen? Laat het weten in de reactie!