Met een derde kindje op komst wordt ons to do lijstje weer flink aangevuld met klussen, verbouwen en andere voorbereidingen! Terwijl Erik meer van team slopen en opbouwen is, ben ik benoemd tot chef inrichting. Aangezien ik mijn taak zéér serieus neem, besloot ik alvast een poging te doen tot het maken van een boodschappenlijst. Dat zorgde voor instant paniek en dus toog ik naar de Twentse woonboulevard voor een uitgebreide shopsessie. Benieuwd naar onze eerste aankopen voor de nieuwe slaapkamer van Niene? Ik deel ze vandaag met je in een shoplog!

Nieuwe slaapkamer van Niene

Afgelopen zomer werd de teruggaaf van de Belastingdienst op onze rekening gestort. Een zeer welkom spaarpotje en dat was dus ook precies waarvoor we ‘m wilden gebruiken. We maakten een lijstje met ’te verwachte uitgaven’ en wisten toen al van onze derde kinderwens. Daarom besloten we alvast een grove schatting te maken van de kosten voor een nieuwe slaapkamer van Niene. Het geld werd op de spaarrekening gestort en inmiddels ben ik zwanger van baby no.3. Omdat de feestdagen eraan komen en ik na de jaarwisseling alweer op de helft ben, besloot ik die grove schatting van de kosten om te zetten in een meer gedetailleerde boodschappenlijst. Budgetteren dus en alvast noteren wat ik waar wil aanschaffen voor de nieuwe slaapkamer. Een tijdje geleden deelde ik al eens een moodboard waarop je de beoogde plannen kunt zien en ik ging naar de website van Kwantum om de prijs van het behang te checken. Instant paniek, want op de website las ik dat dit behang was uitverkocht! Nee hè, ik zag het alweer voor me dat ik een compleet nieuw plan moest bedenken… Via Instagram had ik contact met de klantenservice en werd me verteld dat ik het beste bij een filiaal kon kijken of dit behang nog voorradig was. En dus toog ik naar de woonboulevard, waar ik nog meer aankopen deed voor de soon to be slaapkamer van Niene!

collage shoppen voor de nieuwe slaapkamer van Niene - Mama's Meisje blog

Behang bij Kwantum

Tijdens het maken van het moodboard was mijn oog gevallen op een behang bij Kwantum. Wit met antractietkleurige hartjes, perfect passend op de peuterkamer voor Niene. Het is goed te combineren en niet té zoet, een stikkeltje stoerder en ik hoefde niet meer verder te zoeken! Toen ik zag dat het online was uitverkocht, ging ik dus als eerst naar Kwantum. Daar vond ik gelukkig nog meer dan genoeg behang om ons hele huis mee te kunnen behangen, maar ik had maar 3 rollen (€16 per rol) nodig voor de nieuwe slaapkamer. Ook spotte ik een tijdje geleden, tijdens het maken van de zondagse foldertips op Instagram, een aantal leuke stoffen wandhangers. Die had ik nog onthouden en bij het zien van de opties, besloot ik voor de giraf te gaan (€15). Deze is het meest neutraal van kleur en past daardoor goed bij het interieur dat ik voor ogen heb. Ook zocht ik naar rotan manden met dierengezichtjes. Helaas hadden ze die niet bij het filiaal waar ik was, dus reed ik later nog naar een ander filiaal. Ook daar waren deze manden uitverkocht, maar ik vond er wel een plafondlamp (€29), bijpassend snoer (€4) en een leuk rond kussen met pompons (€12) eraan.

Kwantum accessoires voor de nieuwe slaapkamer kinderkamer meisjeskamer - Mama's Meisje blog

Beddengoed bij Leen Bakker

Vervolgens liep ik naar Leen Bakker, waar ik via internet een leuke dekbedhoes had gezien. Eenmaal binnen vond ik niet alleen die, maar ook een andere dekbedhoes die ook nog in de bak met afgeprijsde artikelen stond. Geluksmomentje! Het ene dekbedhoes is zwart wit met een all over print van dieren (€12,50) en de andere is wat simpeler met strepen (€15). Daarnaast heb ik natuurlijk het dekbedhoes dat ik kocht voor Pakjesavond en dus heb ik er voldoende van! Ik kocht er ook een peuterkussen (€12,99) maar voor een dekbed ging ik naar een andere winkel. Tijdens het rondje door de winkel liep ik tegen hele leuke kussens aan, waarbij ik amper kon kiezen welke ik het leukst vond. Ik koos de okergele met de tekst ‘happy‘ erop geborduurd (€6,39). Het stofje oogt als een hydrofiele doek en dat combineert weer leuk met het ronde kussen van de Kwantum. Als laatst vond ik een heel schattig vierkant fotolijstje van glas (€3). Dit is leuk om aan een kapstokje of wandplankje te hangen! Ik kreeg trouwens nog extra korting omdat het Black Friday was.

Leen Bakker peuterkussen accessoires kinderkamer - Mama's Meisje blog

Dekbedovertrekken bij Leen Bakker - Mama's Meisje blog

IKEA boodschappenlijstje

Omdat ik bij de ene Kwantum niet kon slagen, reed ik naar een ander filiaal op steenworp afstand van IKEA. Omdat ik een apart IKEA boodschappenlijstje had, plakte ik er maar gelijk een bezoekje achteraan. Ik kocht er een donzen dekbed (€89,95), twee verpakkingen met hoeslakens voor het meegroeibed (€12,95 per stuk) en 2 beschermhoezen voor het matras (€14,95 per stuk). Ook liet ik twee boodschappenlijstjes maken, waarbij je een uitgeprint formulier meekrijgt van benodigde artikelen. Wanneer we de kamer bijna af hebben, hoeven we dan alleen maar naar het zelfbedieningsmagazijn om alles op te halen en niet weer opnieuw door alle afdelingen. Dat is héél goed voor je portemonnee ;) Ik heb een meegroeibed, matras en STUVA combinatie uitgekozen. Hoe en wat, dat zien jullie te zijner tijd!

Ikea boodschappenlijstje beddengoed meegroeibed peuterbed - Mama's Meisje blog

Wat ben ik blij met deze aankopen voor de nieuwe slaapkamer van Niene! Welk item uit deze shoplog vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1