Vijf jaar geleden kreeg ik mijn eerste kop en schotel van Blond Amsterdam kado. Tot die tijd had ik wel eens gehoord van het merk, maar mijn interesse werd door dat kadootje gewekt! En zo geschiedde…

Blond Amsterdam verzameling

Inmiddels is mijn Blond Amsterdam verzameling behoorlijk uitgebreid! Dit is vrij geleidelijk gegaan. Met verjaardagen, Sinterklaas of Kerst vroeg ik standaard om Blond Amsterdam spulletjes. En zo is Blond op allerlei plekken in ons huis terug te vinden! Ik heb het meeste van de serie ‘Even Bijkletsen’. De ‘I love Holland’ lijn heb ik gespaard met Unox punten. En ik heb de roze potten en beker voor in de badkamer. Ook een paar roze Blond handdoeken, die mijn vriend vreselijk vindt… Maar ze hangen er voor de sier, want ik ben dan ook zo’n doos die het weer zonde vindt om de handdoeken te gebruiken…

IMG_7987.JPG

Buffetkast

Ik heb een buffetkast gekregen van onze buren. Die heb ik helemaal gepimpt en daarin staat mijn Blond Amsterdam servies in onze keuken. Ik krijg er veel complimentjes over en ben er super blij mee. Zoals je op de foto’s ziet, gebruik ik mijn servies amper. Aan sommige kopjes zitten de kaartjes nog, hihi. Toch maar eens een high tea organiseren voor mijn vriendinnetjes ;)

Blond Amsterdam thema servies

Ondertussen heb ik ook wat thema servies van Blond verzameld. Bijvoorbeeld een theepot, mokken en thee in een winters thema, een tof pizzabord en een kerst servies. Op deze items ben ik extra zuinig. Sterker nog, ze staan ongebruikt in de kast!

 

IMG_7988.JPG

I <3 Winter serie

IMG_7993.JPG

Blond Pizza

IMG_7989.JPG

Christmas with Blond

Even Bijkletsen

De aankleedkussenhoes met thema ‘Pink Elephant’ staat nu op mijn verlanglijstje. En natuurlijk ga ik mijn dochter ook besmetten met de Blond verslaving ;) Het poppenservies van ‘Even Bijkletsen’ staat nu te pronken in een theekastje aan de muur, maar in de toekomst kunnen we hier gezellig theedrinken met pop en Beer :)

Wat vind jij van Blond Amsterdam? En heb je zelf ook een collectie van een servies? Of misschien een andere ‘verzameling’? Laat het weten in de reacties of op Facebook of Instagram!