Een week waarin ik extra controles had, de keuken indook om zoetigheden te bakken, extra knuffelde met Suus en een miljoen buikfoto’s maakte! Due Date is here, 40 weken op de teller! Ik praat jullie bij in deze zwangerschapsupdate!

Nog even schoonmaken en fotoalbums maken

Twee weken geleden had ik het idee dat ik ‘klaar‘ was, maar afgelopen week heb ik toch weer van alles schoongemaakt en opgeruimd. Ik heb ook veel te veel tijd om nieuwe projectjes te bedenken en dus stortte ik me op het schoonmaken van de babykamer, onze slaapkamer en die van Suus. Ook de badkamer kreeg een uitgebreide poetsbeurt en ik ruimde voor de tweede keer de kasten in de woonkamer op. Verder plakte ik vorige week al de invulboeken in, maar dat was nog niet alles. Ik wilde ook een begin maken aan het fotoalbum voor het tweede jaar van Suus. Daar ben ik al een heel eind mee gekomen en ik maakte ook een fotoalbum van onze vakantie naar Texel, afgelopen september. Die is helemaal af en omdat ik alles op de laptop heb gemaakt, wacht ik nu een leuke aanbieding af voordat ik bestel. Heerlijk hoor, om dat allemaal lekker bijgewerkt te hebben. Denk dat ik er niet zo snel meer aan toe kom als de baby er eenmaal is! Natuurlijk ging ik ook weer naar het lesje ZwangerFit, al viel dat wel zwaar deze keer. Die buik zit nu wel echt in de weg, dus denk dat dit mijn laatste keer ‘zwanger sporten‘ was. Vorige keer stopte ik al met 35 weken dus ben best trots dat ik het nu zo lang heb volgehouden! Ohja, on top of it all bracht ik nog even een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen en wimpers te laten verven. Brows on fleek!

Week 402

Extra controles voor mijn bloeddruk

Zoals ik vorige week vertelde, is mijn bloeddruk verhoogd waardoor er extra controles werden ingepland. We mochten een aantal keer naar het ‘observatorium’ in het ziekenhuis en daar werd van alles gecontroleerd. Bloed, urine, een CTG en een tijdje aan de bloeddrukband. Gelukkig is alles stabiel en dus zijn er voor aankomende week ook weer extra controles ingepland. De baby voelt zich nog helemaal goed in mijn buik en ik ga ook niet meer vocht vasthouden, daar ben ik erg blij om!

Week 403

Boterkoek bakken en knuffelen met Suus

Deze week bakte ik een heerlijke boterkoek en verder knuffelde ik ultra veel met Suus. Ze heeft sinds kort mijn pantoffels ontdekt en paradeert daar het liefst de hele dag op rond, super grappig om te zien. Een gek idee dat ze nu nog zo’n kleine meid lijkt en straks, als haar zusje er eenmaal is, waarschijnlijk ineens heeeeeel groot lijkt! Ik las boeken op mijn e-reader en natuurlijk maakte ik een miljoen buikfoto’s. Ik ben nu langer zwanger dan ik van Suus was, want zij werd geboren met 39 weken en 4 dagen. Heb mijn babybuik dus meer dan uitgebreid vastgelegd onder het motto: ‘nu kan het nog!’. Ben heel benieuwd hoe lang ons meisje nog blijft zitten en vind het echt rete-spannend worden! Maar ik heb er ook heel veel zin in ;) Ben benieuwd of ik jullie volgende week een zwangerschapsupdate voor week 41 ga geven of dat ze er dan gewoon al is…

Week 40

Wat denk jij? Op welke datum denk je dat onze tweede dochter wordt geboren? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin