Het was een week vol bekkenklachten en daarin gingen we een weekendje weg… Inclusief paracetamol, een last minute bezoekje aan de fysiotherapeut en mét de bekkenband. Een nieuwe mijlpaal is bereikt: je leest het in deze update van 30 weken zwanger!

Veel last van bekkeninstabiliteit

Eigenlijk begon deze week gelijk slecht, want dinsdag had ik zoveel pijn dat ik de dag niet doorkwam zonder paracetamol. Dit is tot nu toe nog niet zo nodig geweest, maar het zette gelijk de trend voor de rest van de week. Die avond ging ik wel gewoon naar ZwangerFit en gelukkig ging dat redelijk. Wel maakte ik gelijk een afspraak bij de fysiotherapeut om de boel weer los te laten masseren en in te laten tapen, want in het weekend gingen Erik en ik samen weg. Ik zag het al voor me dat ik amper kon lopen. Gelukkig heb ik een paar weken geleden een bekkenband gekregen ter ondersteuning en die hielp me, in combinatie met de tape en paracetamol, door het weekend heen.

Week 30

Mini Babymoon

Nog even een korte vakantie voordat de baby wordt geboren, beter bekend onder de naam babymoon. Dat was wat wij afgelopen weekend deden! Suus bleef bij opa en oma slapen terwijl wij een wereldreis ;) maakten naar Zwolle. We genoten opnieuw van het luxe Van Der Valk hotel en shopten voor Suus en Erik tassen vol nieuwe kleren. Helaas beperken mijn slapeloze nachten zich niet alleen tot thuis, want ondanks het fijne bed sliep ik ook in het hotel bagger. Maar ondanks dat was het heel geslaagd en ben ik blij dat we deze quality time inplanden voordat de baby er straks is!

Week 301

The big 3-0: een mijlpaal!

En toen was ik alweer 30 weken zwanger. Der-tig weken… Hoe dan?! De tijd gaat supersnel en het aftellen kan nu officieel beginnen. Deze week gingen we naar Ikea om de laatste spulletjes voor de babykamer te kopen. Zo had ik nog enkele fotolijsten nodig om de posters van AliExpress in te hangen. Verder is de muur met nieuw vliesbehang nu voorzien van saus en kan ik de muurstickers er binnenkort op plakken. Mijn to do list voordat de baby geboren wordt is behoorlijk lang, zaterdag deel ik ‘m met jullie op de blog!

SAM 4889

Door naar week 31! Ben jij op ‘babymoon’ geweest voordat je kindje(s) werd(en) geboren? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin