Bereid je voor op de meest saaie zwangerschapsupdate tot nu toe. Mijn week kan namelijk in één woord worden samengevat: griep.

Verkouden, koorts en harde buiken

Dinsdag kwam een vriendin gezellig thee drinken en viel het gebakje dat ik kocht al niet heel lekker. Suus was al een paar dagen snotterig en een beetje huilerig, dus er hing wat in de lucht. ’s Avonds na het eten kreeg ik opeens koude rillingen en spierpijn in mijn rug, dus ik ging in bad liggen. Dit was geen groot succes dus na een kopje thee op de bank toch maar naar bed gegaan. Woensdag voelde ik me eerst iets beter maar in de loop van de dag belandde ik toch op de bank met koorts en knallende koppijn. Zodra ik ook maar ging staan, kreeg ik alweer harde buiken. Heel vervelend en de rest van de week heb ik eigenlijk ziek op de bank of in bed gelegen. Een griepje is normaal gesproken al vervelend, maar voor mijn gevoel hakt het er dubbel zo hard in als je zwanger bent.

IMG 8164

Zwangerschapsshoot en controle

Gelukkig waren er ook nog leuke dingen, want ik kreeg een mailtje van de fotografe met de foto’s van de zwangerschapsshoot die we vorige week hadden gedaan. Je kunt er aan paar bekijken in dit artikel. Verder zette ik o.a. het artikel online over mijn mislukte carrière en dat ik momenteel weer werkloos én zwanger thuis zit. Hierop kwamen superveel lieve reacties binnen, zowel onder de berichten als via dm en mail. Gelukkig zijn er ook veel vrouwen die ondanks hun zwangerschap wel gewoon een contractverlenging kregen aangeboden! Mocht je jouw ervaring willen delen, stuur me dan een berichtje! Ook had ik deze week een controle bij de gynaecoloog en dat was ook allemaal goed. De duizeligheid waar ik het vorige week over had, wordt veroorzaakt door een lage bloeddruk. Daarnaast maakt mijn lichaam nu meer bloed aan en worden de vaten wijder om dat extra bloed kwijt te kunnen. Vandaar dat ik me steeds zo draaierig voel, maar een kopje bouillon helpt hier heel goed tegen adviseerde de dokter. Dus dat hebben we direct in huis gehaald.

Lisette Lubbers 1787

Babykameraccessoires en kleertjes

Stiekem kocht ik dit vorige week al, maar aangezien deze update anders ook maar saai is, laat ik het nu even zien. Bij Zeeman kocht ik een schattig jurkje met een rompertje eronder dat een lief kraagje heeft. Ook een spijkerlegging, vestje, sokjes en jasje belandden in mijn winkelmandje. Ik deed deze week al een poging om wat kleertjes op te hangen in de kast, maar het lukte niet echt dus daar hoop ik aankomende week mee verder te gaan. Van ome Ali kregen we deze week een heleboel pakketjes binnen met accessoires voor op de babykamer en de nieuwe kamer van Suus. Binnenkort een update over de slaapkamers van de kinders!

Week 22

Sorry, een beetje saai en veel geklaag, dus hopelijk volgende week weer wat zonniger nieuws! Hakt(e) een griepje er bij jouw ook dubbel in tijdens je zwangerschap? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin