Op de helft! Een week vol drukte, harde buiken en ook nog wat babyplezier. Er staat een gloednieuwe zwangerschapsupdate voor je klaar! Lees je weer mee?

De hulptroepen!

Afgelopen woensdag kwamen mijn moeder en broertje om te helpen. Mijn moeder heeft die dag het behang op de enige lege muur van Suus haar nieuwe kamer gemaakt. Ik werd helemaal enthousiast want het is echt supermooi geworden. Mijn broertje bleef tot zaterdag slapen en iedere dag hebben we enorm veel voor elkaar gekregen. Zo hebben we de commode geschuurd en voorzien van een aantal mooie lagen nieuwe verf. Ook hebben we bij IKEA en Leenbakker allerlei inkopen gedaan voor de nieuwe kamer. En natuurlijk had Erik ook nog allerlei klusjes (op een boerderij is het werk nooit af…). Mijn broertje heeft zich dus niet hoeven vervelen ;)

Week 201

Harde buiken door de drukte

We waren dus lekker op dreef maar ik kreeg al snel last van harde buiken. Dat heb ik echt supersnel deze zwangerschap. Normaal gesproken is het natuurlijk verstandig om dan rust te nemen, maar er moeten wel dingen af. Op een gegeven moment had ik het al bij gewoon ‘staan’. Heel vervelend en ik maakte me er ook wel behoorlijk druk om, dus ter geruststelling even het hartje geluisterd met de Angelsounds. Gelukkig voelde ik de kleine ’s nachts wel flink tekeer gaan, dus als mama zich maar rustig houdt vind ze dat een beter plan ;)

Week 20

Babyplezier en (nog meer) aankopen

Zaterdag had ik een lekker dagje. Terwijl iedereen thuis druk was met vloer leggen, kneep ik er mooi tussenuit. Ik ging eerst op kraamvisite: wat klein! Oooooooh, als ik dat dan zie, kan ik me echt niet voorstellen dat Suus zo klein is geweest. Mega cliché maar je vergeet het inderdaad heel snel. Ik heb me dus voorgenomen om héél veel te knuffelen als ons meisje er straks is. Daarna ging ik door naar de babyshower van een vriendin. Een andere vriendin had deze heerlijke traktatie gemaakt: kunstig hè? Ook rende ik snel bij Zeeman naar binnen, want ze hadden hele leuke folderartikelen die ik niet wilde missen. De mini lightbox en het wolkenkussentje zijn trouwens voor Suus, de kleertjes voor ons meisje. Ik ben dol op boxpakjes en pyjama’s voor mini’s, dus ik kon het niet laten!

Week 202

Op naar week 21! Morgen hebben we de 20-weken echo, wat ik heel spannend vind. Hopelijk kan ik jullie volgende week goed nieuws laten lezen! Wil je reageren op mijn update? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin