Nog één week en dan ben ik alweer op de helft! Ik shopte weer wat schattige items voor ons babymeisje, we zoeken een naam en ik begon met ZwangerFit! Ik vertel er alles over in een nieuwe zwangerschapsupdate: week 19!

Sporten tijdens de zwangerschap

Tijdens mijn eerste zwangerschap hoorde ik via via over ZwangerFit. Dit is een soort zwangerschapsgym (al klinkt dat echt als een ouderwetse pufcursus), waarbij je sport met medezwangeren onder begeleiding van de fysiotherapeut. In ons geval onder begeleiding van een bekkenfysiotherapeut en in verband met mijn klachten is dat heel mooi meegenomen. Afgelopen dinsdag begon ik hier weer mee en naast het sporten is het ook gewoon gezellig. Heb jij gesport tijdens je zwangerschap?

Week 19

Cravings en gezonde momentjes

Zoals ik in mijn Action en Wibra shoplog al vertelde, haalde ik chocoladepepernoten in huis. Schrijf die maar bij op het lijstje cravings. Chocolade is een grote favoriet! Maar ik heb ook hele gezonde momentjes hoor. Ik eet elke dag netjes twee stuks fruit en snoep regelmatig wat rauwkost weg. Dat moet ook wel, want ik ben veel te bang dat ik weer zoveel aankom (al kwam dat zeker niet door eten, maar door vocht!). Tot nu toe gaat het voor mijn doen netjes: ik ben nu ongeveer 7 kilo aangekomen. Toen ik 19 weken zwanger was van Suus, was ik al ruim 16 kilo aangekomen…

IMG 7679

Toen ik afgelopen zaterdag een bruiloft had en mezelf in een chique jurkje met opgestoken haar in de spiegel zag, was ik echt wel trots. Zo goed heb ik er in tijden niet uitgezien. Al was daar de volgende dag weinig van over, want zo’n avondje uit vergt een heleboel van mijn lichaam. Ik had de dag van tevoren al een tape laten zetten op mijn onderrug voor extra steun, maar kon alsnog amper lopen de dag na de bruiloft. Gelukkig was Erik de hele dag thuis dus die heeft Suus verder getild en verzorgd waar nodig. Ik heb de hele zondag op de bank gelegen dus maandag ging het al stukken beter. Waar zou ik toch zijn zonder zo’n schat van een man!

Naam gezocht en babykleertjes geshopt

Vrijdag verscheen er een blog waarin we vragen om nameninspiratie voor ons tweede meisje. Er zijn ontzettend veel reacties binnengekomen (en er komen nog steeds reacties binnen), waarvoor ontzettend bedankt! We hebben een aantal serieuze opties uit alle reacties gehaald. Het gaat dus goedkomen ;)

Week 191

In de H&M app moest ik een broek bestellen voor de ZwangerFit lessen en ik kon het niet laten om nog wat voor de baby te bestellen. Daarnaast bestelde ik twee oversized truien voor mezelf (uit de plussize collectie) en sindsdien woon ik daarin. Echt heerlijk! Ook kwam ik via Instagram op het account van Mandy-Made het schattige broekje met de verschillende vakjes tegen. Het was de laatste maat (62) en ik moest ‘m gewoon hebben! Nu heeft ons meisje voorlopig al genoeg kleertjes, al wil ik nog op zoek naar ‘het eerste pakje‘. Wie weet kom ik dat tegen op de beurs van We Are Pregnant! Doe je al mee met de winactie? Je kunt hier kaarten winnen voor deze ‘babybeurs’!

Hoeveel kilo kwam jij aan tijdens de zwangerschap(pen)? En heb je gesport of niet? Heb jij nog leuke tips voor het eerste pakje? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin