Deze week liep ik met mijn hoofd in de wolken, deed ik leuke ideeën op voor de babykamer en voelde ik me eindelijk écht niet meer zo misselijk! Happy 18 weeks, er staat weer een nieuwe zwangerschapsupdate klaar!

Geluksmomentje: de eerste schopjes!

Hoewel ik Suus al in de 14e week kon voelen, liet dit meisje even op zich wachten. Tijdens de pretecho vertelde de echoscopiste dat de placenta aan de voorkant ligt, dat kon de reden zijn dat ik het kindje nog niet voelde. Gelukkig lig ik ’s nachts al regelmatig wakker (zoooo fijn) en zo ook afgelopen week. Rond 04:00 uur ’s nachts werd ik wakker na een vreselijk enge droom (ik werd achterna gezeten door een gigantische spin die ook nog kon vliegen, snap je) en toen ik niet meteen kon slapen, voelde ik ineens onze mini draaien en kleine schopjes geven. Erik was eerst minder enthousiast, aangezien ik hem wakker schudde :P Later op de dag voelde ik het nog een keer, dus je snapt wel dat ik echt met mijn hoofd in de wolken liep! Sindsdien meldt de baby zich af en toe eventjes en ik ben blij dat we dit moment bereikt hebben. Het voelt toch als een soort bevestiging dat er écht iets in je buik zit! Deze foto deelde ik al op social media, maar die kan natuurlijk niet uit dit overzicht ontbreken ;)

IMG 7285

Babykamer inspiratie: roze en goud

Aangezien de kamer van Suus langzaam vorm begint te krijgen, begon ik mijn zoektocht naar babykamer inspiratie. In eerste instantie wilde ik er helemaal niets aan doen, maar plotseling (…) ben ik van dat plan afgestapt. Ik wil namelijk een nieuw behangetje achter de commode maar ik kon Het Behang steeds niet vinden. Nu heb ik fantastische muurstickers gevonden bij twee verschillende webshops, waarvan eentje met de naam. Niet dat we al een naam hebben, maar you get the point. Ik verklap er verder nog niks over, maar het heeft in ieder geval met de kleuren roze en goud te maken. Zodra het op de muur zit, zal ik mijn idee met jullie delen. Het is überschattig!

Week 18

Vlogjes kijken en konijnenpantoffels

Verder hadden we een rustig weekje. Geen controles, geen rare dingen, wel iets heel fijns. De misselijkheid lijkt nu echt te zijn verdwenen. Ik eet nog steeds een beschuitje met kaas voordat ik opsta ’s morgens en dat is echt een wondermiddel. Soms voel ik een vlaagje opkomen in de middag (meestal rond een uur of 3) en dan komt mijn volgende wondermiddel tevoorschijn: een pakje appelsap! Verder ben ik dol op melk, ik drink soms een pak per dag leeg. Meestal lees ik elke dag wel een paar blogjes en kijk ik een of meerdere vlogs, maar dat was er al eventjes niet van gekomen. Dus die schade heb ik ook even ingehaald, onder andere de vlogs van Annic van Wonderen en Natalie Vijfhuizen (ook allebei zwanger) vind ik erg leuk om te kijken. Op naar de volgende week!

IMG 7392

Ik ben ineens dol op melk, wat is/was jouw craving tijdens de zwangerschap? Kijk je wel eens naar vlogs en zo ja, welke moet ik zeker kijken? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin