Na een spannende 16e week dook ik de zolder op om kleertjes uit te zoeken: wat heb ik eigenlijk nog van Suus? Ik kocht een heel lief pakje voor de baby en deed iets waardoor Erik not amused was… De zwangerschapsupdate voor week 17 staat klaar!

It’s a girl!

Het grote nieuws van vorige week was natuurlijk dat wij wederom een dochter verwachten. Voordat ik me stortte op allerlei té schattige nieuwe babykleertjes, besloot ik héél verstandig eerst de bakken met kleding van Suus eens door te kijken. In mijn gedachten had ik ontzettend veel kleertjes in maat 56, maar het tegendeel bleek waar. Ik had namelijk heel veel van familie geleend en dat inmiddels weer terug gegeven. Er mag dus nog wel wat bij ;) Ik had zelfs nog 2 pakken new born luiers die ik teveel had gekocht toen Suus een mini was. Wie wat bewaard, die heeft wat!

Week 17

Kleertjes voor de baby

Omdat ik even naar de Prénatal moest voor een kadootje, belandde ik op onverklaarbare manier bij de afdeling babykleertjes. Ik kon het echt niet laten en kocht een schattig vestje, een witte longsleeve, een zwart gestreept broekje en een roze romper. Maar dat was niet het enige. Een paar weken geleden lanceerde Kelly Caresse haar kledinglijn bij Noppies en ik bestelde een roze setje voor ons meisje. Nu houd ik me weer een tijdje in hoor :D

Week 172

Een boze Erik

In het artikel over de grote meidenkamer van Suus vertelde ik al dat zij een nieuwe kamer krijgt. Omdat we hier niet te lang mee willen wachten, besloot ik de benodigdheden alvast in te slaan. Muurverf, tape om de plinten af te plakken, behang, kwasten en verfrollers. Ook bestelde ik de gordijnen in verband met de levertijd. Ik vertelde zondag in een heel persoonlijk artikel over mijn bekkenklachten: hoe beperkend dit is in mijn dagelijks leven. Kun je je voorstellen hoe irritant en frustrerend het is als je alles aan je partner en de andere hulptroepen moet overlaten? Ik was helemaal enthousiast na het kopen van al die spullen, dus vrijdagochtend trok ik de stoute schoenen aan en begon op de nieuwe kamer op te ruimen.

Week 171

Daarna plakte ik van één muur de plinten af en begon te verven. Ik had al aardig last op dat moment, maar ik wilde gewoon die muur in de verf hebben. Toen het eenmaal klaar was kon ik amper een stap verzetten en heb ik de rest van de middag plus de volgende dag op de bank gelegen. Eigenwijs, eigen schuld, klopt allemaal: die muur was in ieder geval voorzien van de eerste laag. Natuurlijk had ik Erik niet ingelicht over mijn snode plannen en hij was dus niet héél blij toen hij mij thuis aantrof. Nu heb ik een verfverbod gekregen en hij wil per sé de rest van de kamer zelf afmaken… Ik heb mijn lesje wel geleerd! Gelukkig heb ik, op aanraden van de bekkenfysiotherapeut, een gymbal besteld. Hier kan ik een hele serie oefeningen mee doen op de dagen dat ik geen fysio heb en dat doe ik dan ook braaf. De rest van de week heb ik mij trouwens braaf gedragen hoor! :P

IMG 7222

 

Wat vind je van de kleertjes die ik kocht voor de baby? Leende jij ook kleertjes van familie of vriendinnen voor je new born? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin