Dacht ik een paar weken geleden mooi van die misselijkheid af te zijn, bewees ik deze week het tegendeel… Een week vol Netflix, bankhangen en knuffelen met de wc! Ik vertel het allemaal in deze zwangerschapsupdate van week 15.

Misselijk, moe en make-uploos

Die vervelende misselijkheid beperkte zich deze week niet alleen tot de ochtend. Was ik in één van de vorige updates nog lyrisch over het beschuitje kaas dat ik ’s morgens eet voordat ik opsta, nu zat ik er een kwartier naar te staren en at het met tegenzin op. Om mezelf vervolgens gammel uit bed te hijsen en ergens in de loop van de dag weer neer te ploffen op de bank (tijdens de slaapjes van Suus). Ik zag er niet uit, had ook geen zin om er iets van te maken en zowel niet eten als wel eten zorgde voor misselijkheid.

 

Week 151

De leukste Netflix serie tijdens m’n zwangerschap

Tijdens die banksessies vond ik het nodig om een filter over m’n bleke bakkes te halen met behulp van Snapchat. Je moet wat :P Ook kreeg ik ineens de geniale ingeving dat ik Call the Midwife op Netflix wel weer overnieuw kon gaan kijken. Ik heb er 2,5 seizoen doorgewerkt. Ken je die serie ook?

Week 15

Gelukkig was er ook nog goed nieuws

En dat was dat ik vrijdag ineens nergens meer last van had en besloot dat het tijd was voor Frikandel Friday! Dus mikte ik zo’n fijne snack in de Airfryer, waarna ik er heeeerlijk van smulde. “Kom maar door met die cravings!“, dacht ik al kauwend. Nou, ik had een paar uur later alweer spijt toen ik gezellig met het toilet knuffelde. Vervolgens lag ik het hele weekend met maagpijn op de bank (vandaar die 2,5 seizoenen ;) ) en kletste ik regelmatig even bij met het toilet. Saillant detail: ik had het zo koud, dat ik met vest, sjaal én pantoffels onder m’n dekentje lag. ’s Nachts werd ik nog misselijk wakker en het enige dat bij mij op zo’n moment helpt is ijskoude appelsap. Er staan al diverse sixpacks met kleine pakjes in de koelkast, kan ’t iedereen aanraden! Zondag werd ik nog vrij gammel wakker maar gelukkig ging het in de loop van de dag beter. Zo goed zelfs, dat ik ’s middags alweer teveel hapjes wegsmikkelde bij onze ietwat verlate SinterKerst&Nieuw-borrel. Gelukkig bleef alles erin en lijkt het erop dat dit gewoon een griepje is geweest. Ik had me voorgenomen de WIJ te lezen met een maskertje op m’n gezicht, maar het is er niet van gekomen. Het ligt nog onaangeroerd op tafel: misschien volgende week?

Buikfoto week 15

Het shirtje met de vlinders kocht ik bij H&M en combineerde ik met een zwarte positiejeans van diezelfde winkel. Ik voelde me er echt goed in, terwijl mijn lichaam en ik de laatste 1,5 jaar meer een haat- dan een liefdeverhouding met elkaar hebben. Ben daarom erg trots op onderstaande foto:

IMG 6817

In de volgende update kan ik jullie hopelijk wat leuker en klaagvrijer nieuws vertellen :P

Ken jij Call the Midwife op Netflix? Was jij misselijk tijdens je zwangerschap? Wat is jouw ultieme tip? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin