De 12e week: een week waarin de misselijkheid zich gelukkig beperkte tot de ochtend, dus ik kon weer lekker eten. En dat heb ik gedaan! Ook werd me de volgende vraag al meerdere malen gesteld: “weet je zeker dat er geen twee in zitten?”. Zucht! Tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate!

Gammel begin

Het was niet meteen feest: aan het begin van deze week was ik nog een paar dagen flink beroerd. Dan zit er niets anders op dan een pyjamadag in te lassen en te kijken naar de volle wasmand. Kijken ja, want aanraken deed ik ‘m die dag niet. Ik nestelde me op de bank met mijn kleedje en keek the Good Wife op Netflix. ’s Avonds deed Suus gezellig mee.

Week 123

Op vakantie: koffers inpakken!

Omdat we vrijdag op vakantie zouden gaan, begon ik op tijd met inpakken. Ik wilde weer meer dan ik kon, dus na 1 dag inpakken en schoonmaken lag ik alweer kapot op de bank. Die stomme bekkenklachten ook! Maar gelukkig zag de weersvoorspelling er goed uit en toen we vrijdag wegreden, was er volop zon. We liepen op zaterdag samen naar het strand en ik schoot een plaatje van mijn bolle buik. Kreeg al vragen of er twee in zitten… Nee, mensen. Dit is het gevolg van hele opgeblazen darmen én een gebrek aan sterke buikspieren. Maar toch bedankt :P

SAM 3681

Yay! Ik kan weer lekker eten!

Aan het eind van de week merkte ik echt een verbetering op het gebied van de misselijkheid. Als ik ’s morgens mijn beschuitje maar eet voordat ik uit bed stap, gaat het eigenlijk best goed! Ik moet wel op tijd eten, dus geen trek krijgen. Want die trek slaat binnen een paar minuten om in misselijkheid en dan hang ik weer boven de wc. Aan mij de taak dus om te zorgen dat ik voldoende eet :P Nou, dat lukte op vakantie wel. Verre van gezond, maar na al die weken ellende boeide me dat even niets én ik word toch dik!

Week 122

Die vrijdag zette ik een foto op mijn privé social media om de zwangerschap bekend te maken. Leuk om alle felicitaties te lezen! En maandag 4 september weer volop felicitaties, want toen werd ik 29. Over de bekendmaking op de blog vertel ik volgende week, want die vond plaats in de 13e week ;)

Groeide jouw buik ook zo snel bij de zwangerschap van je tweede kindje? Ik ben erg benieuwd! Laat je reactie achter in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin