Zomervakantie tip: de nieuwe Casper en Emma bioscoopfilm draait vanaf vandaag in de bioscoop! In deze blog vertel ik je er meer over én mag ik kaartjes weggeven! Lees je mee?

Zomervakantie uitje: naar de bioscoop!

Bij sommige gezinnen hangt de vlag al uit, anderen tellen (net als wij) nog af: ik heb het over de start van de zomervakantie! Zes weken lang geen school, ontspannen, misschien wel leuke dingen doen. Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat dat soms best een uitdaging is. Want waar we als ouders vaak ook nog gewoon moeten werken, zijn de kids al die tijd vrij en is een beetje vermaak wel gewenst. Een zomervakantie uitje dat hier altijd enorm in de smaak valt, is een uitje naar de bioscoop. En daarvoor hoeft het echt niet alleen maar slecht weer te zijn hoor: op hele warme dagen is het juist fijn om er verkoeling te zoeken. En met de nieuwe Casper en Emma bioscoopfilm die vanaf vandaag draait, weet ik zeker dat je je kindje(s) enorm blij maakt! In deze blog vertel ik je graag meer over Casper en Emma en de Gouden Ring en mag ik bioscoopkaartjes weggeven!

Zomervakantie tip Casper en Emma bioscoopfilm (+ WIN!) - Mama's Meisje blog

Casper en Emma en de Gouden Ring

Suus was een jaar of twee toen ze voor het eerst een film van Casper en Emma keek. Sindsdien komt het bekende duo hier zéker wekelijks voorbij: mijn meiden kennen alle films uit hun hoofd en kunnen zich zéker bij de Casper en Emma fanclub voegen. Zo is Linn momenteel fan van de kerstfilm en zingt ze regelmatig de liedjes die daarin te horen zijn. Gezellig wel, met 30 graden op de thermometer, haha! Vanaf vandaag draait de nieuwste Casper en Emma bioscoopfilm dus in de Nederlandse bioscopen. Casper en Emma en de Gouden Ring is weer net zo’n spannend avontuur zoals we, na het zien van de vorige films, mogen verwachten. Casper en Emma gaan deze keer samen met hun familie op vakantie naar een eiland dat in de Middellandse Zee ligt: Malta. Als ze op hun eerste dag op het strand Pawlu en zijn knuffel Dolfijn ontmoeten, is dat het begin van een echte vakantievriendschap. Samen spelen ze in de zee en vinden daar iets bijzonders: een gouden ring! Misschien is iemand zijn trouwring verloren? Casper en Emma gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar, maar die zoektocht blijkt moeilijker dan gedacht. Dan vertelt een visser de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Als Emma en Pawlu nog bezig zijn met de speurtocht ontmoet Casper Agatha, een meisje uit Malta. Uiteindelijk besluit Emma om de ring terug in zee te gooien. Maar op dat moment leert Casper de oma van Agatha kennen en wordt het mysterie van de gevonden ring toch nog opgelost… Check hieronder de trailer:

LEES OOK: BIOSCOOP BESPAARTIPS!

WIN: 2 bioscoopkaartjes voor de nieuwste Casper en Emma bioscoopfilm!

Niet alleen wij gaan binnenkort naar de nieuwste Casper en Emma bioscoopfilm: ook jij maakt kans op een pakketje met daarin 2 bioscoopkaartjes voor Casper en Emma en de Gouden Ring, een memospel en een voorleesboekje. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 19 juli 2023. De winnaars krijgen uiterlijk 23 juli bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Casper en Emma en de Gouden Ring - Mama's Meisje blog

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer