Sinds de zwangerschap van Suus voel ik me niet meer tevreden met mijn lichaam. Daarom stond ik niet te juichen om een fotoshoot te boeken tijdens deze zwangerschap. Erik heeft het eigenlijk een beetje verplicht dat ik het wel zou doen. Lieve Lisette, ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik de foto’s van je kreeg toegestuurd. Het klinkt een beetje raar om het over jezelf te zeggen, maar ik sta er gewoon zo mooi op. Ik ben enorm blij dat ik het toch gedaan heb en nu een kostbare herinnering heb aan deze tweede zwangerschap. Dankjewel hiervoor, je bent een topper!

Zwangershoot bij 20 weken

Maar Karin, je bent toch net over de helft van je zwangerschap?‘, hoor ik je denken… Dat klopt en normaal gesproken is dat niet de ideale periode om een zwangershoot te doen. De meeste vrouwen hebben een bescheiden buik en zouden liever een week of 10 wachten. Maar ik heb deze keuze bewust gemaakt! Zoals je op de foto’s kunt zien, heb ik al een flinke buik (op het moment van deze foto’s was ik 20 weken zwanger). Tijdens mijn vorige zwangerschap groeide ik ook flink (ik kwam 45 kilo aan) en ook nu is die buik al vrij groot. Maar de rest van mijn lichaam is nu nog mooi in verhouding en aangezien het de vorige keer behoorlijk uit de klauwen liep, nam ik nu het zekere voor het onzekere. En ben ik nu blij dat ik op dit punt de fotoshoot bij Lisette heb gehad. Geen opgeblazen gezicht, geen vocht in handen of voeten, mijn babybump is goed zichtbaar… Zoals je gelezen hebt, ben ik ontzettend trots op en blij met het resultaat. We zijn zo blij met deze foto’s en Lisette heeft ons wat dat betreft nog iedere keer verrast! We gaan genieten van deze prachtige herinnering en tellen langzaam af naar maart 2018. Als alles goed mag gaan en ons meisje er eenmaal is, kun je natuurlijk wel raden wie er weer foto’s gaat maken ;)

Genoeg gebabbel, tijd voor foto’s!

Kijk en oordeel zelf:

Lisette Lubbers 1787

Zwangerschapsshoot 2 04 11 2017

Lisette Lubbers 1747

Lisette Lubbers 1531

Lisette Lubbers 1635

Lisette Lubbers 1789

Lisette Lubbers 1837

Lisette Lubbers 1638

Lisette Lubbers 1615

Ontzettend blij met deze foto’s! Heb jij een zwangerschapsshoot tijdens je zwangerschap laten doen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

 

Foto’s door Lisette Lubbers. Don’t use without permission!