YAY! Hij is er weer: de Zeeman Babyfolder met de nieuwe voorjaarscollectie voor 2020! Niet alleen de babycollectie voorjaar 2020 voor de allerkleinsten staat erin, ook de kidscollectie kun je in deze folder vinden. Ik laat je alles zien en kan maar één ding zeggen: dat wordt rennen! Kijk je mee?

Zeeman babyfolder voorjaar 2020

Het is geen geheim dat ik fan ben van Zeeman. Je ziet ze iedere week terugkomen in mijn foldertips op Instagram Stories en sinds afgelopen najaar heb ik een beetje pijn, want de Zeeman uit ons dorp is weg… Niet te doen hoor, want ik kom er zó graag. Dus rijd ik er graag twintig minuten voor naar een andere plaats. Dat was zéker het geval toen ik als één van de eersten de nieuwste items uit de Zeeman Babyfolder voorjaar 2020 mocht shoppen! Nu ik zelf zwanger ben van onze derde dochter is de timing perfect en wát een leuke collectie ligt er momenteel weer in de winkels. Maar er komt nog meer! Deze folder bevat voor het eerst niet alleen items van maat 56 t/m maat 86/92, maar ook de Zeeman kidscollectie staat erin. Deze loopt van maat 92 tot en met maat 128 en sommige items zelfs tot maat 156! Benieuwd wat je de komende maanden bij Zeeman kan verwachten? Kijk maar mee!

Zeeman babyfolder voorjaar 2020 zeeman babycollectie zeeman kidscollectie - Mama's Meisje blog

Zeeman babycollectie & Zeeman Kidscollectie, vanaf februari verkrijgbaar:

Je kunt er niet meer omheen: terratinten zijn dé modekleuren voor dit jaar. Daar speelt de nieuwe Zeeman Babyfolder voorjaar 2020 perfect op in, want de items die vanaf februari verkrijgbaar zijn, passen perfect in dit plaatje. Ik verwacht dan ook dat dit gedeelte van de Zeeman Babycollectie supersnel uitverkocht is. De volgende items zijn verkrijgbaar in maat 50 – 68, sommige items zijn vanaf maat 44 verkrijgbaar.

vanaf februari verkrijgbaar Zeeman - Mama's Meisje blog

Zeeman babyfolder 2020 - Mama's Meisje blog

babycollectie Zeeman olifantjes walvisjes roze bijen - Mama's Meisje blog

Deze items voor jongens en meisjes in maat 68 t/m 86 zijn vanaf februari verkrijgbaar. Spot vooral de toffe regenjasjes die gecombineerd kunnen worden met regenlaarsjes in dezelfde kleur (maat 24-31). De gestreepte sweaters zijn alleen in newbornmaten verkrijgbaar (50-68). Op de foto in deze Zeeman Babyfolder voorjaar 2020 staat tevens vermeld dat deze regenjasjes verkrijgbaar zijn in maat 74-128, dus ik lig alvast voor de deur bij Zeeman ;)

Zeeman maat 68 tot 86 baby folder collectie voorjaar 2020 - Mama's Meisje blog

Zeeman regenjas geel blauw rood regenlaarzen 2020 baby kind kids - Mama's Meisje blog

Ook de Zeeman Kidscollectie beloofd veel leuks. Deze items zijn vanaf februari verkrijgbaar in maat 92-128 en sommige items op de bovenste rechterpagina zijn t/m maat 156 vermeld.

Zeeman kidscollectie vanaf maat 92 tot maat 128 - Mama's Meisje blog

verkrijgbaar vanaf februari Zeeman folder kinderkleding babykleding voorjaar 2020 Mamas Meisje blog

Vanaf maart verkrijgbaar

We gaan langzaam richting het voorjaar en dat is te merken in deze Zeeman Babyfolder! De items op onderstaande foto’s zijn verkrijgbaar in maat 50 t/m 68 en vanaf maart verkrijgbaar. Vooral de Nijntje collectie is echt té zoet!

vanaf maart 2020 verkrijgbaar zeeman - Mama's Meisje blog

Nijntje collectie bij Zeeman babycollectie voorjaar 2020 - Mama's Meisje blog

Voor de kindjes in maat 68-86 gaan we de sailor trend terugzien in de Zeeman Babycollectie voorjaar 2020. Ik vind de combinatie van blauw/jeans, rood en wit tijdloos en ben fan. Voor de jongens zijn er hele stoere polo’s, voor de meisjes spotte ik een schattig jurkje én zijn de bestsellers van vorig jaar terug: de gestreepte leggings! Musthave als je het mij vraagt!

sailor trend babycollectie Zeeman budgettip babykleding budget - Mama's Meisje blog

Vanaf april verkrijgbaar

Een gestipt jurkje met denim look, zacht legergoene shirtjes en broekjes en comfortabele boxpakjes… Deze items zijn vanaf april verkrijgbaar in maat 50-68:

newborn kleertjes Zeeman babycollectie voorjaar 2020 - Mama's Meisje blog

Voor de kindjes in maat 68-86 zijn de volgende items vanaf april verkrijgbaar:

vanaf april verkrijgbaar maat 68-86 Zeeman voorjaarscollectie 2020 - Mama's Meisje blog

meisjescollectie Zeeman vanaf april verkrijgbaar maat 68-86 - Mama's Meisje blog

De Zeeman Kidscollectie voorjaar 2020 belooft veel zomerse items. Deze shorts en shirts zijn vanaf april verkrijgbaar in maat 92-128.

Zeeman Kidscollectie voorjaar 2020 vanaf april verkrijgbaar - Mama's Meisje blog

Vanaf mei in de winkel

Panda’s for the win! Deze unisex items in maat 50-68 zijn vanaf mei in de winkel te vinden:

Zeeman panda newborn items maat 50-68 - Mama's Meisje blog

Wauw, de Zeeman babycollectie voorjaar 2020 voor kindjes in maat 68-86 is super! Voor de jongens zijn er toffe baseball shirts, voor de meisjes zien we die mooie terratinten weer terug. Vanaf mei in de winkel te vinden:

baseball shirts Zeeman kidscollectie maat 68-86 - Mama's Meisje blog

Maar dan: de Zeeman Kidscollectie die vanaf mei in de winkels ligt… Wauw! Ik ben verliefd op de jumpsuit, maar ook de lichte denim items in combinatie met wit en geel vind ik ontzettend leuk voor Suus en Niene. Je snapt dus wat ik in mei ga doen ;) Deze items zijn verkrijgbaar in maat 92-128.

vanaf mei in de winkel Zeeman babyfolder kidscollectie maat 92-128 - Mama's Meisje blog

Rompers, speelgoed en accessoires

Naast de Zeeman Babycollectie voorjaar 2020 en de Zeeman Kidscollectie, vind je in de Zeeman Babyfolder ook rompers, speelgoed en accessoires. Persoonlijk ben ik erg tevreden over de rompers van Zeeman en zie ik dat er weer allerlei leuke nieuwe printjes binnenkomen. Rompers zijn verkrijgbaar in maat 50-56 t/m 98-104. Newly mom? Vergeet dan niet jouw gratis rompertje aan te vragen bij Zeeman!

Zeeman rompers babyfolder voorjaar 2020 - Mama's Meisje blog

In februari komen er allerlei leuke verjaardagsaccessoires binnen. Kaarsjes, slingers, cijfer folieballonnen en zelfs superleuke shirtjes die verkrijgbaar zijn met het getal 1 -8. Heel feestelijk voor de Jarige Job of Jet! Vanaf juni voelen we de  summer vibes terugkomen in de Zeeman babycollectie voorjaar 2020 want er komen hele zomerse zwemartikelen binnen! Zwemringen in de vorm van een kreeft of flamingo, dito opblaasballen en zelfs een heus opblaasbad in kreeftdesign (deze is trouwens webshop only). Scoor nog een matchy matchy newborn boxpakje met korte mouwtjes en de zomer kan beginnen!

rompers, speelgoed en accessoires in de Zeeman babyfolder 2020 - Mama's Meisje blog

Zeeman babyfolder: bewaarexemplaar!

De Zeeman babyfolder is echt een bewaarexemplaar: alles komt in gedeelten en verspreid over een bepaalde periode binnen! Ben je benieuwd wat je de komende tijd kunt verwachten bij Zeeman? De nieuwe folder met babykleertjes van Zeeman loopt van begin februari tot begin mei en iedere maand komen er nieuwe items binnen in de winkels. Zeeman meldt het zelf al in haar folder: ze krijgen vaak nieuwe kleertjes binnen en ze zijn altijd snel uitverkocht. Let op: je kunt het beste zelf een folder ophalen in de winkel óf bekijken via de website van Zeeman. Het handigst is om je aan te melden voor de nieuwsbrief, op die manier krijg je wekelijks een mailtje met daarin heel overzichtelijk vermeld welke artikelen er komende week in de winkel liggen. Zo grijp je hopelijk niet mis!

Welk item uit de Zeeman Babycollectie of Zeeman Kidscollectie ga jij zeker scoren? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1