Moederdag komt er weer aan en bijna alle mama’s zullen het met me eens zijn dat de zelfgemaakte cadeautjes van je kinderen het allermooist zijn om te krijgen. Maar, hoewel jij ongetwijfeld vol trots de macaroni-ketting van je spruit draagt denk ik dat jouw moeder toch wat raar kijkt als je nu aankomt met een zelfgemaakte penne-ketting. En natuurlijk is er niks mis met een mooi bos bloemen maar een persoonlijk cadeautje heeft toch net dat beetje extra. Alleen wat dan precies? Nou, fear not, genoeg keuze op de site van YourSurprise.nl! YourSurprise.nl is een online cadeaushop waar je allerhande persoonlijke cadeaus kan bestellen. Zelf mocht ik in het kader van Moederdag ook iets moois uitzoeken. Ik vertel over mijn ervaringen en mag ook iets weggeven! 

moederdag

Moederdagkado van YourSurprise.nl

Ondanks het digitale tijdperk waarin we leven ben ik nog steeds groot fan van ‘good old-fashioned’ schrijven. Het gepersonaliseerde notitieboekje dat ik via YourSurprise.nl mocht bestellen past dan ook precies in mijn straatje. Als ik de bestelling start kan ik kiezen uit verschillende designs. Vervolgens kan ik één of meerdere foto’s en/of een eigen tekst toevoegen om het notitieboekje naar mijn wens maken. Het is niet moeilijk, je hoeft geen programma’s te downloaden of iets dergelijks en de keuze wat betreft de designs is reuze. Ik heb dan ook even heerlijk lopen experimenteren met verschillende designs, teksten en foto’s. Omdat het om een cadeautje gaat in het kader van Moederdag komen mijn kindjes uiteraard op de cover. Alvorens ik op de bestel-knop druk krijg ik nog te zien hoe mijn uiteindelijke product eruit zal zien zodat ik eventueel nog veranderingen aan kan brengen. Handig!

Als ik mijn uiteindelijk product op zaterdagavond bestel krijg ik direct een bevestigingsmail waarin staat dat YourSurpise.nl verwacht dat mijn pakketje op dinsdag geleverd zal worden. En inderdaad, op dinsdag ontvang ik mijn pakketje. Nu weet ik dat het uiteindelijk gaat om de inhoud van het pakketje maar het mag toch wel even gezegd worden dat het notitieboekje in een mooie fleurige envelop geleverd wordt. Ook leuk als je je cadeautje rechtstreeks naar de begiftigde zendt.

image2 1

Gepersonaliseerd notitieboekje van YourSurprise.nl

Het notitieboekje ziet er goed uit. De kwaliteit van de foto’s op de cover is goed (boven verwachting zelfs aangezien de foto’s met mijn mobiel zijn gemaakt) en het notitieboekje zelf is stevig. Dat geldt ook voor het papier; geen problemen met doordrukkende inkt dus je kan beide kanten beschrijven en dat gaat deze mama dan ook zeker doen. Dus: degelijk product, duidelijke communicatie en snelle verzending. Als webshop krijgt YourSurprise.nl van mij een dikke duim.

Ik ga dit boekje gebruiken voor mijn eigen krabbels van zaken die mij dagelijks bezighouden. Ik kan echter nog wel duizend en één dingen bedenken waarvoor ik een boekje zou willen maken. Wat denk je van een boekje voor je kleine met zijn of haar leukste uitspraken? Leuk voor later! Of iets wat ik zelf ook wel had willen hebben: een gepersonaliseerd notitieboekje voor in de kraamtijd (je weet wel, de aantekeningen over voedingen, slaapjes, luiers enzovoorts). En voor de bloggende mama’s: een boekje waarin je je hersenspinsels voor die nieuwe blog kan noteren (nee je onthoudt het heus niet allemaal;-) ).

image1 1 1

Gewone notitieboekjes belanden bij mij negen van de tien keer in de vergetelheid en dat is jammer. Sommige herinneringen zijn zo kostbaar en daarbij ook nog eens enorm leuk om later terug te lezen en daarvoor is dit gepersonaliseerde notitieboekje echt leuk.

Winnen!

Omdat het bijna Moederdag is, mag Mama’s Meisje twee van deze mooie notitieboekjes van YourSurprise.nl (t.w.v. €17,95) weggeven!

Wil je kans maken op zo’n notitieboekje? Lees even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram.
  • Laat in een reactie onder de blog weten dat je meedoet en waarvoor jij graag dit notitieboekje zou gebruiken!
  • Extra winkans: deel of repost de aankondiging van de winactie op Facebook of Instagram.

Op 30 april wordt er één Facebookwinnaar en één Instagramwinnaar bekend gemaakt op de blog.

Moederdag YourSurprise

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van ten minste één social media kanaal van Mama’s Meisje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zondag 30 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Liefs Ilse

 

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.