Sale, een baby die veel te snel groot wordt, kinderbijslag. Allemaal ingrediënten om weer eens te shoppen voor de babygirl… Wat ik voor Suus kocht, zie je in deze XXL-Shoplog H&M en ZARA!

H&M

Bij H&M kocht ik dit übercute gebroken witte vestje met zwarte stipjes. Ik hou ervan! De donkerblauwe trui is niet heel dik, dus die kan ze nog mooi een tijdje doordragen. En ik ben gek op onesies als het om pyjama’s gaat. Helaas zijn die slechter verkrijgbaar in de steeds groter wordende maat. Dus toen ik dit kekke exemplaar van Hello Kitty tegenkwam, verdween hij als vanzelf in mijn online winkelmandje ;)

SAM 1644

[easy-image-collage id=7036]

 

ZARA

Ik had al een paar items van ZARA maar die passen nu bijna niet meer. Dus toen ik de Sale voorbij zag komen via de nieuwsbrief, dook ik gelijk de digitale winkel in. Ik weet niet wat het is, maar ik kan er altijd slagen. Wel valt de maat wat aan de kleine kant, dus ik heb een maatje groter besteld.

[easy-image-collage id=7034]

Suus heeft nog geen okergele items in de kast. Ik durfde het nog niet zo aan. Maar ik heb dit setje besteld en ik denk dat het haar beeldig staat. Het broekje heeft een vilt-look en er zit een bewerking op. Het tuniekje is van een glanzend stofje met sterretjes en op de rug wordt het vastgemaakt met knoopjes van boven tot onder. De blauwe trui van H&M kan ook op het broekje.

De roze trui heb ik een beetje op de groei gekocht. Maar ik vind ‘m te cute. Dus ik wou ‘m gewoon hebben. En als het straks voorjaar is heeft Suus heus nog wel eens een trui aan. De shirtjes heb ik in 2 kleuren, de blauwe kan ook gecombineerd worden met het okergele broekje. In het echt is de kleur namelijk donkerder, maar door de lichtinval lijkt het veel feller blauw.

Het eerste broekje is gemêleerd beige en daar past heel mooi blauw op, maar ook een roze of beige shirtje. De grijze tregging is eindeloos te combineren (bijvoorbeeld met het roze shirtje of met het vestje met stipjes) en het broekje rechts is roze met een visgraatmotiefje. Ik kon door de lichtinval de kleur er niet goed op krijgen dus heb er even een filter overheen gegooid om het duidelijker te maken.

[easy-image-collage id=7038]

Suus heeft nu een lekker vest aan in plaats van een jas. Ze zit óf in de voetenzak van de Maxi-Cosi óf ze ligt nog in de kinderwagen onder de dekentjes. Dus een dikke jas is nu niet nodig. Als ze zo meteen in de wandelwagen gaat, kan ik haar ook in de voetenzak doen. Daarom heb ik dit vest besteld. Superschattige oortjes en een mooie kleur. Afgezet met gouddraad en een lief printje in de capuchon. Ik ben verliefd!

SAM 1668

 

 

Deze pyjama is van velours stof en daardoor lekker warm. De vosjes zijn helemaal hip en ik vond ‘m een keer wat stoerder. We hoeven natuurlijk niet alleen maar roze Hello Kitty pyjama’s te hebben ;)
Deze pyjama zou ook prima voor een jongetje kunnen! Unisex model!

 

 

 

 

En als laatst bestelde ik nog enkele shirtjes, deze keer wel in zachtroze en wit :D

Wat vind je van deze XXL-shoplog H&M en ZARA? Ik ben heel benieuwd en lees graag je reactie in de comment of op Facebook of Instagram!

Liefs Karin