Nu de goedheiligman weer in aantocht is, zijn alle papa’s en mama’s weer in rep en roer! Wat zijn leuke kadootjes voor de kinders? Ik ben zelf groot fan van de webshop Little Thingz. Dit jaar wil ik een kadootje kopen voor Suus en één voor ons nichtje. Ik zag zoveel leuks voorbij komen op de site van Little Thingz, dat ik een wishlist heb gemaakt. Kijk gezellig mee!

Playon Crayon – Studio Skinky bij Little Thingz

Het eerste wat ik spotte in de webshop van Little Thingz is krijt. Dit pastelkrijt (in set van 12 stuks) is echt bedacht voor kleine kinderhandjes. Door de bolvorm kan je kleintje het veel handiger vasthouden dan de old skool krijtjes. Ik heb nog scherp in mijn geheugen staan dat die langwerpige dingen altijd afbraken als je er iets te hard op drukte… Deze Playon Crayon krijtjes zijn super sterk, je kunt er zelfs mee gooien. Leuk schoenkadootje! Ze zijn er ook in een variant met primaire kleuren.

Djeco evenwichtsspel olifant


img_8799
Stapel zoveel mogelijk stokjes op de rug van de olifant, zonder dat alles omvalt! Dit gezelschapsspel is geschikt voor spelers vanaf 4 jaar. Het leuke vind ik, dat het een heel simpel spel is, maar het daagt kinderen uit en het is ook nog goed voor de fijne motoriek. En: spelletjes spelen met het gezin of vriendjes is toch veel leuker dan tv kijken of gamen?

Vilac boerderij met vormen

 

Ik vind deze boerderij er heel schattig uitzien. Wij wonen zelf op een boerderij, dus het is leuk om alle dieren te benoemen en te vertellen dat papa alle dieren verzorgd. Daarnaast zit er nog een ander leerzaam element aan deze houten boerderij: het is ook een vormenstoof! Geschikt vanaf 18 maanden, dus Suus moet nog even wachten ;) Het ontwerp heb ik nog nooit eerder gezien, net als het meeste speelgoed in de webshop van Little Thingz: erg origineel!

Djeco Knutseldoos Grappige dieren


img_8803
Veel knutselspullen zijn bedoeld voor wat oudere kinderen. Maar deze knutseldoos is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zit een voorbeeldboekje bij en samen kun je leuke creaties maken. Deze zou heel leuk zijn voor mijn nichtje, want die is gek op knutselen en altijd heel trots op haar kunstwerken!

Nobodinoz tipi tent Arizona green scales


img_8804
Als kind wilden ik en mijn zusje altijd tenten bouwen. De kast met beddengoed werd geplunderd, net als de mand met wasknijpers. En we baalden vreselijk als we ’s avonds onze tent weer moesten afbreken! Daarom vind ik het zo leuk dat er nu een trend gaande is: tipi’s! Hadden ze dit 20 jaar geleden maar bedacht :) Deze tipi tent met groen design staat zeker hoog op mama’s wishlist!

Mammoet

 

Er is op de site van Little Thingz een mammoet verkrijgbaar. Zowel een schommel-mammoet als een trekdier-mammoet. Ik smelt! *wil-ik-wil-ik-wil-ik-wil-ik*

Poppenwagen


img_8807
Voor de poppenmoeders: met deze poppenwagen stelen ze zeker de show. Is er in het wit en in het roze. Er ligt zelfs een matrasje en dekbedsetje in, zodat Baby Annabel / Pop / Gerda goed ligt. Genoeg leuks dus, voor ieder budget! Ik ben bang dat er te weinig ruimte is op deze wishlist ;)

Kende jij Little Thingz al? Vieren jullie Sinterklaas? En wat voor kadootjes ga je kopen voor je kleintje? Laat het weten in de reacties of op Instagram of Facebook!