Vorige week vertelde ik over de Babywatcher waarmee ik thuis echo’s kon maken. Ik mocht een week lang genieten van de prachtige beelden van ons babymeisje, maar nog leuker: ik mocht één van jullie ook blij maken met een leuke prijs! Vandaag vertel ik wie de winnaar is!

Thuis een echo maken

Sinds ik de Babywatcher heb gebruikt, ben ik ontzettend enthousiast. Het is zo’n geweldig apparaat en het is zo bijzonder om thuis, helemaal zelf een echo te kunnen maken! Vaak ben ik wel gespannen voor een medische echo en die momenten zijn schaars en kort. Met de Babywatcher kon ik heerlijk op mijn gemak genieten van het bewegende minimeisje in mijn buik. Meer weten over de Babywatcher? Hier lees je het artikel dat ik over mijn ervaringen schreef!

SAM 4505

Niet alleen ik mocht de Babywatcher thuis uitproberen. Jullie maakten kans op 3 dagen gebruik van de Babywatcher en wat kwamen er veel reacties binnen! De winnares is geworden:

Chaiyenne Baars

Gefeliciteerd Chaiyenne Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!