Vorige week vertelde ik alles over onze ervaringen met de babyvoeding van SPRUIT! Ik mocht een proefbox weggeven aan één van mijn volgers en vandaag maak ik de winnaar bekend!

SPRUIT: vers, gevarieerd en makkelijk!

Mijn goede mamavoornemens over het zelf bereiden van maaltijden voor Suus, all day every day… Tjah, die voornemens zijn onderweg ergens in de prullenbak beland, want waar moet ik de tijd vandaan halen? Het leven als ouders is soms zo druk, dat het verse hapje er wel eens bij in schiet. Ik was daarom erg blij dat we de SPRUIT Proefbox mochten proberen. Weet je wie ook heel blij was? Suus! Ze smulde er heerlijk van, vooral de ‘groene pasta‘ is favoriet!

SAM 2922

Winnaar SPRUIT Proefbox

Door te proeven van SPRUIT zijn wij erg positief! Maar niet alleen wij mochten een Proefbox ontvangen, ik mag er ook één weggeven aan één van jullie! En de winnaar is…

Karin

Gefeliciteerd Karin! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via Instagram, Facebook of Twitter.

Liefs Karin