Vorige week vertelde Ilse alles over de voorbereidingsspelletjes en -boekjes van Deltas die zij samen met Elin uittestte. Ook mochten we een setje van deze leerzame boekjes weggeven. Vandaag maken we de winnaar bekend! 

Spelenderwijs voorbereiden op de basisschool

Over een klein half jaar gaat Elin naar de basisschool en Ilse kan merken dat ze er aan toe is. Hoe leuk was het dat zij samen enkele boekjes en spelletjes uit de leerzame en leuke collectie van Deltas mochten testen? Deze spelletjes en boekjes zijn bedoeld als kleine voorbereiding op de basisschool. Het trainen van concentratie- en waarnemingsvermogen, het ‘schrijven’ met pen, oefeningen die gericht zijn op het maken van associaties: deze worden in de nieuw verschenen boekjes en spelletjes van Deltas allemaal op een leuke en ongedwongen wijze aangeboden. Ben je benieuwd naar de uitgebreide review van Ilse en Elin? Je leest ‘m hier terug!

SAM 4946 001

Ilse en Elin waren niet de enige die zo’n mooi pakket mochten ontvangen: we mochten ook een pakket van Deltas weggeven! Er kwamen enorm veel leuke reacties binnen, maar er kan er maar één de winnaar zijn:

Elisabeth Maria Martina

Gefeliciteerd Elisabeth! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Doe je al mee met de winactie van Bergstein regenlaarsjes? Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!