Vorige week liet ik de geweldige unicorn trolley en luipaard drinkbeker zien die wij mochten ontvangen van Skip Hop. Ook mochten we één van jullie blij maken met zo’n vrolijke set! Vandaag maak ik de winnaar bekend!

Skip Hop Zoo Collectie

Oooh wat waren wij (lees: moeder en dochter) blij toen die mooie unicorn trolley bezorgd werd! Papa snapt de hysterie rondom deze leuke beestjes niet, maar het zal wel een vrouwending zijn want zelfs Suus is er al wild van. De rietjesbeker is inmiddels veelvuldig in gebruik en door de handige band die eraan zit, raken we ‘m onderweg niet kwijt. De trolley is inmiddels al mee geweest met een paar logeerpartijtjes en ideaal voor onze soon to be grote zus! Wil je graag meer lezen over onze ervaringen met deze items uit de Skip Hop Zoo Collectie? Je leest hier het artikel terug!

SAM 4411 001

Niet alleen Suus mocht zo’n mooie trolley en drinkbeker ontvangen, we mochten ook een set weggeven aan één van onze lezers! De winnaar is geworden:

Robbin

Gefeliciteerd Robbin! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!