Vorige week vertelde ik over de traktatie die ik graag wilde voorbereiden tijdens mijn verlof. Ook mocht ik shoptegoed weggeven van geboortesnoepjes.nl en vandaag maak ik de winnaar bekend! 

Geboortetraktaties en -snoepjes bestellen

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, besloot ik op tijd te beginnen met het zoeken naar een traktatie voor grote zus Suus. Als haar zusje er straks is, zal ze gaan trakteren op het kinderdagverblijf. Omdat ik niet zo creatief ben en met het oog op de drukte tijdens de kraamweek, wil ik een kant-en-klare traktatie bestellen bij bedankjes.nl. Wat onze keuze is geworden blijft nog even geheim, maar ze hebben ontzettend leuke opties die je in dit artikel terugvindt! Organiseer je binnenkort een babyshower, kraamborrel, gender reveal party of ben je op zoek naar een ‘vulling’ voor je zelfgemaakte traktatie? Op geboortesnoepjes.nl vind je een compleet assortiment blauwe en roze lekkernijen die superleuk aansluiten bij deze thema’s!

Trakteren als grote zus Geboortesnoep en bedankjes

Nog leuker: ik mocht €40 shoptegoed weggeven van geboortesnoepjes.nl! Er kwamen ontzettend veel leuke en enthousiaste reacties binnen, maar er kan er maar één de winnaar zijn:

Ilse B.

Gefeliciteerd Ilse! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Doe je al mee met de winactie van ‘Het boek over mezelf’? Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!