Vorige week vertelde Ilse over de Play-Doh klei die haar dochter Elin mocht testen. We mogen een Ontbijtspeelset weggeven en vandaag maken we de winnaar bekend! Benieuwd of je gewonnen hebt? Lees snel verder!

Knutselen met klei

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, pakt Ilse de knutselspullen er weer bij om met haar dochter Elin creatief aan de slag te gaan. De grote favoriet is toch wel spelen met klei. Hoe leuk was het dat ze twee sets van Play-Doh ontvingen om te testen? De Play-Doh Ontbijtspeelset was er één van, waarmee je kleintje in een handomdraai een leuk ontbijtje op tafel kan zetten! Wij mochten ook een pakket weggeven.

20171106 141936 resized

Er kwamen ontzettend veel leuke reacties binnen, maar er kan er maar één de winnaar zijn ? De winnaar van de Play-Doh Ontbijtspeelset is geworden:

Christa

Gefeliciteerd Christa! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!