Vorige week vertelde ik jullie alles over de nieuwe MAMA-producten van Kruidvat. Ook mocht ik een leuk pakket weggeven aan één van de lezers die reageerde onder de blog. Vandaag maak ik de winnaar bekend!

Verzorgingsproducten voor MAMA’s bij Kruidvat

Kruidvat lanceerde een nieuwe lijn met MAMA-producten en ik kreeg een pakket toegestuurd om te testen! Helemaal niet verkeerd, want tijdens de zwangerschap verandert je lichaam en kun je te maken krijgen met allerlei vervelende huidprobleempjes die de juiste verzorging nodig hebben. Ik testte de Mama Buikbalsem en Olie al grondig uit. Benieuwd naar mijn oordeel? Je leest mijn uitgebreide review en informatie over de andere producten hier!

SAM 4860

Er kwamen weer veel enthousiaste en lieve reacties binnen op deze giveaway, maar er kan er maar één de winnaar zijn:

Marion Poeste Thomas

Gefeliciteerd Marion! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!