Vorige week vertelde ik alles over ‘Het boek over mezelf’, een invulboek voor jonge meiden! Ik mocht ook een exemplaar weggeven en vandaag maak ik de winnaar bekend!

Invulboek voor meiden

Een dagboek: vroeger had ik er eentje en een paar weken geleden kwam ik ‘m weer tegen tijdens het opruimen. Zo leuk om terug te lezen wat mij op dat moment bezig hield! ‘Het boek over mezelf’ is eigenlijk een moderne versie van een dagboek: jonge meiden kunnen van alles kwijt over hun hobby’s, favoriete muziek, things to do met vriendinnen en ga zo maar door! Niet alleen nu heel leuk om in te vullen, maar een waardevolle herinnering voor later! Wil je mijn uitgebreide review teruglezen? Dat kan hier!

SAM 4949 001

Niet alleen ik ontving een exemplaar van ‘Het boek over mezelf’, ik mocht er ook eentje weggeven! Wederom kwamen er veel leuke reacties binnen, maar er kan er maar één de winnaar zijn:

Kimberly

Gefeliciteerd Kimberly! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Vandaag komt er een leuke winactie online op de Facebookpagina van Mama’s Meisje! Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!