Vorige week mocht ik in samenwerking met Dermo Care een winactie op Mama’s Meisje plaatsen. Ik mag een Teletubbies pakket weggeven aan één van mijn volgers!

Dit pakket bestaat uit een Teletubbies rugtas, shampoo, bad&wasgel, tandenborstel en tandpasta!

090 7577 blue

Ik heb ontzettend veel leuke en lieve reacties gehad. Er zijn heel veel kindjes die graag hun tandjes willen poetsen met de Teletubbies tandenborstel of de blits willen maken met die prachtige Teletubbies rugtas! Maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is:

Willianne

Gefeliciteerd Willianne! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via Instagram, Facebook of Twitter.

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van ten minste één social media kanaal van Mama’s Meisje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar is op zaterdag 25 maart op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Edit 27-03-2017: De eerste winnares heeft zich niet gemeld, daarom is een nieuwe winnares aangewezen!