Voorlezen, wij doen dat iedere avond voor het slapengaan. Suus vindt het ontzettend leuk en het draagt op een positieve manier bij aan haar ontwikkeling. We mochten twee schattige boekjes ontvangen én er twee weggeven. Vandaag maak ik de winnaar bekend!

Voorlezen is belangrijk én leuk!

Eerlijk gezegd ben ik helemaal geen moeder die alles aangrijpt om de ontwikkeling van haar kind te stimuleren, maar er is één ding waar ik een ontzettende voorstander van ben en dat is voorlezen. Ik merk dat Suus het ook erg leuk vind en eigenlijk kan ik er helemaal geen nadelen bij bedenken, dus doen we dat iedere avond voordat ze naar bed gaat. Ze heeft nu zelf ook veel interesse in boekjes, bladert ze graag door en wijst naar de plaatjes. Hoe leuk was het dat we twee boekjes vol liefde mochten ontvangen van Uitgeverij Deltas: ‘Mama is de allerliefste’ en ‘Papa is de allerbeste’. Wil je weten wat wij ervan vonden? Je leest het in onze review!

IMG 9499

Niet alleen Suus mocht deze schattige boekjes ontvangen, we mochten ook een set weggeven aan één van onze lezers! De winnaar is geworden:

Iemke

Gefeliciteerd Iemke! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!