Vorige week las je in mijn persoonlijke blog over mijn ervaring met borstvoeding. Ik behoorde helaas niet tot de gelukkigen waarbij het geven van borstvoeding van een leien dakje ging. Daarom stopte ik er zelf na 4 dagen mee.

‘De Melkfabriek’ van Sophie van den Enk en Eva Munnik

Ik vertelde ook over mijn voorbereidingen, waaronder het boek ‘de Melkfabriek’ dat ik met veel plezier las. Omdat ik zo enthousiast ben over het boek, mocht ik van Uitgeverij Boekerij ook een exemplaar weggeven!

Melkfabriek

Er kan er maar één de winnaar zijn!

Sharon

Gefeliciteerd Sharon! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via Instagram, Facebook of Twitter.

Liefs Karin