Vorig jaar vertelde ik al eens over Maartje, de pop met allerlei kwaaltjes van VTech Little Love. Niet alleen aan poppendokters wordt gedacht, ook de poppenmama’s en poppenpapa’s kunnen aan de slag: Bedtijd Baby is een maatje voor iedereen!

VTech Bedtijd Baby

Bedtijd Baby wordt graag zingend en wiegend in slaap gesust en sluit haar oogjes als ze wordt neergelegd. Maar ze valt niet alleen zelf in slaap. Ze helpt haar verzorger ook in slaap vallen, door de lieve melodietjes en gekleurde lampjes met rustgevend effect.

196623 Little Love Bedtijd Baby kidshot

Voor poppenmama’s en poppenpapa’s

Het meisje heeft een dag- en nachtprogramma, houdt van knuffelen en krijgt graag alle aandacht! Ze is dol op haar speentje en reageert met lieve, tevreden geluidjes. Voor het slapengaan zijn er slaapliedjes te horen, overdag klinken er vrolijke melodietjes rond dit poppenmeisje!

Als wij Suus naar bed brengen ’s avonds, hebben we al een ritueeltje. Eerst nog even voorlezen en dan een kusje en naar bed. Voordat we haar kamer uitgaan, zetten we nog een muziekje aan. Hoe leuk is het dat je kindje zelf het ritueel kan doorlopen met Bedtijd Baby? Niet alleen leuk, ook leerzaam: door voor hun poppenbaby te zorgen, ontwikkelen ze verantwoordelijkheid, houvast en zelfvertrouwen. Bedtijd Baby is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

Winactie VTech Little Love Bedtijd Baby

Ik mag iemand blij maken met een VTech Little Love Bedtijd Baby! Om kans te maken, volg je Mama’s Meisje op Facebook, Instagram of Twitter. Hoe meer kanalen je volgt, hoe hoger je winkans is.

Meedoen kan tot en met vrijdag 3 maart. Op zaterdag 4 maart maak ik de winnaar bekend op de blog.

Laat hier onder in de comments weten waar jij Mama’s Meisje volgt en voor wie je Bedtijd Baby zou willen winnen!

Bedtijd Baby is verkrijgbaar bij bol.com voor €21,99

Liefs Karin