Stichting Earlybirds Fotografie zet zich belangeloos in voor ouders van prematuur geboren kindjes. Wanneer de kindjes langdurig in het ziekenhuis moeten verblijven, komt een fotograaf vrijwillig en kosteloos een fotoreportage maken om de bijzondere tijd professioneel vast te leggen.
index
De gemiddelde kosten van een fotoreportage zijn €20. Om zoveel mogelijk aan de vraag van de ouders te kunnen blijven voldoen, organiseert de stichting jaarlijks een loterij. Voor €1 koop je een lot. De trekking van de loterij is op 12 oktober geweest. Ik deed dit jaar voor de tweede keer mee aan deze loterij en heb een prijs gewonnen.

Omdat ik niet mee heb gedaan aan deze loterij voor de prijs, heb ik een winactie opgezet.Ik geef mijn prijs dus weg!
Het gaat om een Mama Massage bij Fijn Zwanger. Wil je daarover méér informatie? Kijk dan op de website van Fijn Zwanger. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod op het gebied van massages en cursussen voor (aanstaande) mama’s, baby’s en stellen die zich willen voorbereiden op de bevalling.
logo-header_90

Als je meedoet aan deze winactie, is het handig om te weten dat de massage plaatsvind op de praktijk van Fijn Zwanger. De massage is bedoeld voor een zwangere vrouw of vrouw die kortgeleden mama is geworden. Dus val je zelf niet in die categorie, misschien ken je dan iemand die heel blij zou zijn met deze prijs!

Hoe doe je mee?

Like/volg de pagina van Mama’s Meisje op Instagram / Facebook / Twitter
Deel/repost/retweet het bericht op één van deze social media kanalen
Tag iemand die heel blij zou worden van deze prijs.
– Laat in de reactie onder deze blog weten voor wie je meedoet en waarom. Dat kan natuurlijk voor jezelf zijn, maar ook voor iemand anders. LET OP: deze prijs is alleen geschikt voor een zwangere vrouw of een vrouw die kortgeleden mama is geworden!
– Dinsdag 25 oktober maak ik op de blog bekend wie de winnaar is! Succes!

img_86781