Twee weken geleden las je de review van Ilse en haar meiden over Koning Kasper en Koningin Karlijn, onderdeel van de Vrolijke Vriendjes serie van VTech. Vandaag mogen we zo’n koninklijk duo weggeven, dus wil je kans maken? Lees dan snel verder!

VTech Vrolijke Vriendjes

Zoals je in de review van Ilse kon lezen, waren dochters Elin en Lieke erg enthousiast over deze Vrolijke Vriendjes van VTech. Als onderdeel van een uitgebreide serie brengen ze een boel vrolijkheid en doen ze echt mee in het fantasiespel! VTech geeft aan dat dit speelgoed goed is voor de fijne motoriek, rollenspel, muziek/zingen en het leren kennen van oorzaak-gevolg. Elin is al een verlanglijstje aan het maken voor de komst van de goedheiligman en papa en mama hebben inspiratie gekregen voor een leuk kadootje. En het speelgoed is sterk genoeg zodat Lieke er in de toekomst ook nog mee kan spelen!

20170903 153636 resized

Win: Koning Kasper en Koningin Karlijn

Van VTech mag ik zo’n koninklijk duo weggeven aan één van jullie! Wil je kans maken op VTech Vrolijke Vriendjes Koning Kasper en Koningin Karlijn? Lees dan even goed wat je moet doen:

IMG 20170919 WA0005

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je graag kans maakt!
  • Let op: om kans te maken, moet je de Facebook- of Instagrampagina van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Meedoen kan tot vrijdag 20 oktober om 23:59 uur. De winnaar wordt op zaterdag 21 oktober op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

Liefs Karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking