Vindt jouw kindje het ook zo leuk om te worden voorgelezen door papa? Lees dan snel verder, want ik ontving het boek ‘Voorleespret met papa’ en vertel er vandaag meer over!

Een voorleesboek voor papa’s

Inmiddels is het geen geheim meer dat voorlezen een vast onderdeel van het naar-bed-brengen-ritueel is. Iedere avond, hoe laat het ook is, lezen we Suus één of twee verhaaltjes voor uit de vele boeken die in de boekenkast op haar kamer staan. Speciaal voor Vaderdag kreeg ik van uitgeverij Deltas het boek ‘Voorleespret met papa‘ toegestuurd. In dit boek, met de leukste verhaaltjes om voor te lezen en naar te luisteren, staan tien fantasierijke verhalen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden voorgelezen. Een trein die naar het verleden reist, een schoolbus die in een vliegende draak verandert, een jongen die het bot van een dinosaurus vindt… Op iedere eerste pagina van het verhaal staat hoe lang het ongeveer duurt om het verhaaltje voor te lezen. De verhalen zijn voorzien van mooie illustraties waardoor het verhaal nog meer gaat leven. Genoeg voorleesstof voor een heerlijk knuffelmoment! Papa leest graag voor uit dit boek en gelukkig mag mama ook af en toe wel uit dit boek voorlezen ;)

‘Voorleespret met papa’ (Deltas, Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044732504) is voor €16,50 verkrijgbaar bij de boekhandel en bij bol.com.

voorleespret met papa

img 3070

WIN: Een exemplaar van ‘Voorleespret met papa’ [GESLOTEN]

Niet alleen Erik mocht voorlezen uit ‘Voorleespret met papa‘, ik mag ook één exemplaar weggeven! Wil jij dit boek ook toevoegen aan de boekenkast van jouw kindje? Lees dan goed wat je moet doen om kans te maken:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit vrolijke voorleesboek
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 20 juni 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 23 juni bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Review kinderboek Voorleespret met papa - Mama's Meisje blog