Als het om kinderkameraccessoires gaat, moet ik mezelf ontzettend afremmen. Er is zoveel moois! Toen ik de producten van AnimalPrintShop.nl zag en iets mocht uitzoeken, had ik het even moeilijk…

Hippe dieren voor aan de wand

In de webshop staat namelijk heel veel leuks! AnimalPrintShop.nl biedt een groot assortiment aan wanddecoraties met de afbeelding van verschillende dieren. Er zijn drie categorieën waar je uit kunt kiezen. De Brave Beesten zijn de volwassen dieren, je kunt bijvoorbeeld een krokodil, panda of flamingo kiezen. Die laatste zie je ook in het voorbeeld hieronder. In de categorie Krasse Koppen vind je portretfoto’s van zowel volwassen als babydiertjes. Een stoere adelaar of een schattig konijntje, maar nog leuker is een combi van meerdere dieren! En de laatste, mijn favoriete categorie, zijn de Kleine Vriendjes: dit zijn allemaal héle schattige babydiertjes!

Voorbeeld 2

Wanddecoratie: verschillende mogelijkheden

Het leuke is dat je met iedere afbeelding verschillende kanten op kan. Wil je een canvas aan de wand of ga je liever voor aluminium? Of wat dacht je van dikke houten blokken, zodat je de afdruk ter decoratie op een kast of wandplank kan zetten? Er zijn verschillende mogelijkheden en formaten verkrijgbaar: van plexiglas tot poster, je kunt zelfs een zitzak laten maken! Kijk even op de website voor meer informatie.

CHECK DE LEUKSTE WANDDECORATIE VOOR OP DE KINDERKAMER!

Ons eigen kunstwerk

Ik mocht een product uitkiezen in de webshop van AnimalPrintShop.nl en zoals ik al eerder zei, het was knap lastig! Ik was er al snel uit dat ik voor de Kleine Vriendjes ging, maar welke? Babydieren zijn zó schattig en de keuze is reuze… Uiteindelijk ging ik voor het babyhertje. Smelt! Ik heb gekozen voor een afdruk op een houten plaat van 60 x 60 cm. Zo is ons eigen kunstwerk een blikvanger op de kamer van Suus. Zelf vind ze het ook geweldig, want als ze in bed ligt kijkt ze er naar en vertelt hele verhalen tegen het hertje. Een geslaagde keuze!

Animal Print Shop

Winnen: een kadobon van AnimalPrintShop.nl t.w.v. €50

Ik ben niet de enige die iets moois mocht uitkiezen uit de collectie van AnimalPrintShop.nl: ik mag ook één van mijn lezers blij maken met een kadobon t.w.v. maarliefst €50! Wil je kans maken? Lees dan even goed wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook, Instagram of Twitter. Hoe méér kanalen je volgt, hoe hoger je winkans.
  • Laat in een reactie onder deze blog weten op welk product je graag kans maakt.

Extra winkans: deel, repost of retweet de aankondiging van de winactie op social media. 

Voorbeeld 1

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van ten minste één social media kanaal van Mama’s Meisje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zondag 9 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.