Meisjesmama’s opgelet! Als kind schreef ik in een dagboek en laatst las ik eens terug wat ik daar allemaal in zette. Zo mooi om te zien wat mij toen bezighield! Speciaal voor de iets grotere meiden heb ik iets leuks: ik mag van Deltas een exemplaar van ‘Het boek over mezelf’ weggeven! Vandaag vertel ik er alles over op de blog!

Lief dagboek…

Aangezien ik nu flink aan het opruimen ben in huis (iets met nesteldrang), kwam ik een doos met spulletjes van vroeger tegen. Daarin zaten oude foto’s, knutsels, verslagen van school en mijn dagboek van toen ik een jaar of tien was. Buiten dat ik het al grappig vond om te zien hoe ik toen nog schreef (aan elkaar vast), vond ik het erg leuk om terug te lezen wat mij op dat moment bezig hield. Noem het gek, maar de herinneringen aan mijn puberjaren liggen me een stuk helderder voor de geest dan die van de basisschooltijd. Ik nam dus even een trip down memory lane en las terug over wat ik allemaal had beleefd op school, met vriendinnetjes en tijdens het buiten spelen. Ik ben blij dat ik dat destijds heb opgeschreven en vind het een geweldige herinnering, zo waardevol! Toen ik dus een berichtje van Deltas kreeg met de aankondiging van ‘Het boek over mezelf‘, was ik gelijk enthousiast!

SAM 4949 001

Invulboek voor meiden: mijn leven, mijn stijl, mijn dromen!

Het boek over mezelf‘ is een 120 pagina’s tellend invulboek voor meiden. Wat zijn je favoriete boeken, hoe ziet je ideale verjaardag eruit en welke kledingstukken staan er op je verlanglijstje? Tal van vragen komen aan bod en daarnaast staan er ook leuke quizzen en handige tips in dit invulboek. Ontzettend leuk om op deze manier allerlei details vast te leggen die nu heel normaal lijken, maar waar je als je eenmaal groter bent een hele waardevolle herinnering aan hebt. Want hoewel mijn dagboek me wel een klein kijkje geeft in hoe mijn leven er op dat moment uitzag, is dit boek veel uitgebreider en daarmee completer! Ik ben dus erg enthousiast over de inhoud, maar het oog wil ook wat. ‘Het boek over mezelf‘ ziet er door de mooie kleuren en illustraties erg vrolijk uit en door het in te vullen, wordt het een uniek document voor en over jouw dochter, nichtje, vriendinnetje, of welke opgroeiende dame je het maar geeft!

Het boek over mezelf review Deltas

Deltas Het boek over mezelf is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor €12,95 (ISBN 9789044749892)

WIN: ‘Het boek over mezelf’

Ik mag één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Het boek over mezelf‘! Wil je kans maken op dit leuke invulboek voor jonge meiden? Lees dan even goed wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten voor wie je dit vrolijke invulboek wilt winnen
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op woensdag 28 februari op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.