De Deltas kijk- en zoekboeken die we in deze blog laten zien, zijn heel herkenbaar voor kleine kinderen! Kijk maar snel, want ik mag ook twee sets weggeven! Doe je mee?

Leuke kijk- en zoekboeken

Als ik mijn peuter ergens blij mee maak, dan is het wel met een paar leuke kijk- en zoekboeken! Er zijn tal van zulke boeken te vinden in allerlei soorten en maten, maar ik ontving nu Deltas kijk- en zoekboeken met als thema ‘Op de Boerderij’ en ‘Op de Bouwplaats’. Herkenbare plaatjes, een leuke activiteit én leerzaam voor mijn kleine dame. Sinds ze buisjes heeft, gaat haar woordenschat namelijk met sprongen vooruit en dan vind ik het extra leuk dat ze hier zo enthousiast van wordt en de woordjes zelf al benoemt tijdens het aanwijzen. Aangezien we zelf op een boerderij wonen én haar opa op de bouw werkt, waren deze boeken echt een feestje voor Niene!

aanwijsboek peuters 2 jaar leerzaam woordenschat - Mama's Meisje blog

Boerderij zoekboek

In het kijk- en zoekboek ‘Op de Boerderij’ krijgen we een kijkje in ieder seizoen. Want er is in elk seizoen van alles te doen op de boerderij: het veld omploegen, groenten oogsten, koeien melken, schapen scheren en strobalen persen! In dit boerderij zoekboek maakt je kindje kennis met alle dieren van de boerderij en komt hij te weten welke machines de boer helpen. Bij ieder nieuw hoofdstuk staat een kort verhaaltje, precies genoeg voor de aandachtspanne van een peuter of kleuter. De illustraties zijn prachtig en heel gedetailleerd. Daardoor valt er steeds opnieuw iets te ontdekken in dit prachtige boek!

‘Kijk- en zoekboek Op de Boerderij’ (Christina Braun, Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044759549), adviesprijs €12,50 is zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

Boerderij zoekboek - Mama's Meisje blog

Zoekboek over de bouwplaats

Op de bouw is het altijd een drukte van jewelste. In dit zoekboek over de bouwplaats worden er huizen en kantoren gebouwd, arbeiders maken een nieuwe brug en er wordt een tunnel gegraven, dwars door een berg! Je kindje komt te weten welke mensen op de bouwplaats werken, welke machines het zware werk doen en welk gereedschap er wordt gebruikt. Ook het kijk- en zoekboek ‘Op de Bouwplaats’ heeft korte verhaaltjes bij ieder nieuw hoofdstuk en staat vol kleurrijke, mooie illustraties. Daar gaat Niene nog lang plezier van hebben!

‘Kijk- en zoekboek Op de Bouwplaats’ (Christina Braun, Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044759556), adviesprijs €12,50 is zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

Zoekboek over de bouwplaats bouw machines voertuigen - Mama's Meisje blog

WIN: 2x Deltas kijk- en zoekboeken ‘Op de Boerderij’ & ‘Op de Bouwplaats’

Niet alleen Niene ontving deze prachtige Deltas kijk- en zoekboeken: ook jij maakt kans op één van de twee sets met beide boeken! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op deze boeken
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 25 mei 2021. De winnaars krijgen uiterlijk 28 mei bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

commerciële content: disclaimer