De meivakantie is (voor ons) begonnen! En dat betekent: leuke dingen doen, maar soms ook even een momentje rust. En precies om die momentjes thuis in te vullen, mag ik van Uitgeverij Deltas twee bomvolle boekenpakketten weggeven! Doe je mee?

Schoolvakantie struggles

Sinds kort kan ik zeggen dat ik twee schoolgaande kinderen heb en lijkt de tijd alleen nog maar sneller te gaan. Voor mijn gevoel is de voorjaarsvakantie nog maar nèt afgelopen, maar niets is minder waar. Je knippert een keer met je ogen en de volgende schoolvakantie is alweer begonnen. De meivakantie is door scholen zelf in te vullen, dus het kan maar zo zijn dat jouw kinderen ‘m nog tegoed hebben of dat je één week meivakantie hebt. Wij hebben er in ieder geval twee en het was me allemaal even ontgaan. Tijdens het paasweekend ‘ontdekte’ ik ineens dat die vakantie er al aankwam en moest ik nog snel wat dingetjes in m’n planning verschuiven. Ik wil in de schoolvakantie altijd wel iets leuks doen met de kinderen, zoals een budget uitje of iets dergelijks, maar dat kan natuurlijk niet iedere dag. Voor de hardnekkige verveelmomenten vind ik het heel fijn om iets achter de hand te hebben. Buitenspelen is altijd een goed idee, maar soms hebben ze daar gewoon géén zin in of zit het weer niet mee. ‘Say no more’, dacht Deltas, want ze stuurden me twee uitgebreide boekenpakketten vol leuke activiteitenboeken op. Verveling is er niet bij deze meivakantie! Nog leuker? Ik mag twee lezers verblijden met één van de twee vergelijkbare boekenpakketten die ik ontving! Benieuwd wat erin zit? Lees maar mee.

Deltas Dino doeboeken - Mama's Meisje blog

Deltas dino doeboeken

Voor de echte dino lovers wordt de meivakantie een feestje dankzij deze Deltas dino doeboeken! Allereerst het Dino Prikblok met prikpen en viltmat. Brings back old memories, want wie genoot er als kind nou niet van het inkleuren en vervolgens uitprikken van figuren? Het spreekt voor zich: kleur een dino naar keuze in, prik ‘m uit met de prikpen en vouw vervolgens het voetje om, zodat je het kunstwerk kunt neerzetten. In het ‘Schilderen met water’ boekje kan je kleintje losgaan met alleen een kwast en water. Bij het aanbrengen van het water op de tekeningen, tovert hij of zij vanzelf de mooiste kleuren van de dino’s tevoorschijn. In Dino Sticker Parade staan, naast mooie dinosaurus kleurplaten, ook plaatjes waar je de juiste sticker op moet plakken. Een uitdaging voor de echte dino-kenner! De stickers zijn herbruikbaar, dus eindeloos plezier! Over eindeloos plezier gesproken: het kijk- en zoekboek vol kriebeldiertjes staat vol prachtige illustraties waarbij op iedere pagina zoekopdrachtjes staan. Niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam.

 • Dino prikblok (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044758481), adviesprijs €9,95 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.
 • Schilderen met water dino’s (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044758597), adviesprijs €8,50 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.
 • Dino Sticker Parade (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044763003), adviesprijs €7,95 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.
 • Kijk- en zoekboek Kriebeldiertjes (Christine Henkel, Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044762754), adviesprijs €12,95 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

CHECK OOK DEZE UITWISBARE OEFENBOEKJES VAN DELTAS!

Unicorn doeboeken van Deltas - Mama's Meisje blog

Unicorn doeboeken van Deltas

Ook aan de unicorn liefhebbers is gedacht, want met de unicorn doeboeken van Deltas hoef je je in de meivakantie geen dag meer te vervelen. Het I Love Unicorns super prikblok is extra groot! Wist je dat door prikken te oefenen, je kind de fijne motoriek leert die hij of zij later nodig zal hebben om vlot te leren schrijven? Het Schilderen met water boekje is er ook in unicorn variant en is hier thuis al geconfisqueerd door Niene. Er is geen verf nodig, want op iedere bladzijde zit magische verf onder de tekeningen verstopt! Suus ging er met het Happy Girls Aankleedpoppen stickerboek vandoor. Hierin staan zowel kleurplaten als ingekleurde platen waarop de afgebeelde meisjes met stickers kunnen worden aangekleed. Een dikke jas voor in de sneeuw, een badpak voor op het strand of een mooie feestjurk… De stickers zijn herbruikbaar! Als laatst zit in dit boekenpakket van Deltas een kijk- en zoekboek over dieren bij het water. Op iedere pagina staan wederom prachtige illustraties en zoekopdrachten, waardoor je kindje meer leert over het leven in en rondom de vijver, het meer, de sloot en de heide.

 • I Love Unicorns super prikblok (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044762686), adviesprijs €14,95 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.
 • Schilderen met water unicorns (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044755473), adviesprijs €8,50 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.
 • Happy Girls Aankleedpoppen stickerboek (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044762846), adviesprijs €6,95 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.
 • Kijk- en zoekboek Bij het water (Christine Henkel, Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044762761), adviesprijs €12,95 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

WIN: Deltas doeboeken pakket unicorn óf dino!

Niet alleen onze meiden ontvingen zo’n prachtig Deltas meivakantiepakket: ook jij maakt kans op één van de twee Deltas boekenpakketten! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten voor welk pakket je meedoet: unicorn of dino?
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 1 mei 2022. De winnaars krijgen uiterlijk 3 mei bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

commerciële content: disclaimer