Hormonale veranderingen: check! Groeiende babybuik: check! Wat een wonder, zo’n zwangerschap en wonderbaarlijk hoe snel mijn lichaam verandert. Een van de dingen die het eerst opvielen, waren veranderingen in mijn huid. Zo heb ik normaal gesproken al een droge huid, maar sinds ik zwanger ben is deze nóg gevoeliger geworden. De vorige zwangerschappen hebben duidelijke sporen nagelaten en omdat mijn buik nu zo snel groeit, smeer ik extra goed om jeuk te voorkomen. Gelukkig heb ik sinds afgelopen zomer hele fijne producten van Cetaphil ontdekt die we ook voor de kindjes gebruiken. Vandaag maak je kans om deze producten zelf uit te testen, want ik mag maar liefst 5 pakketten met Cetaphil huidverzorging weggeven! Doe je mee?

Cetaphil

Afgelopen zomer maakte ik kennis met de verzorgingsproducten van Cetaphil. Ik kende dit merk al eerder van naam, maar had het tot dan toe nog niet zelf gebruikt. Ik heb altijd al een droge huid gehad en smeren is dan dé remedie. Vergeet ik dit een keer, dan is een droge, prikkelende huid het gevolg. Niene heeft duidelijk de genen van haar moeder geërfd, want ook zij heeft een droge en gevoelige huid. Kan ik nog vrij veel verdragen, is het bij haar echt een no go om geparfumeerde smeersels aan te brengen. Daar krijgt ze direct vlekjes, roodhuid en jeuk van. Ik was dan ook erg blij met deze samenwerking waarbij we de producten van Cetaphil grondig getest hebben. En zijn blijven gebruiken, want de huid van Niene doet het er erg goed op. Nu de kou het land weer binnenkomt, merk ik dan ook meteen verschil: Niene’s huid reageert direct op dit soort veranderende weersomstandigheden. Maar niet alleen Niene merkt veranderingen, ook ik!

Cetaphil Huidverzorging - Mama's Meisje blog

Hormonale veranderingen

Mijn huid in de zomer versus mijn huid nu, het is een wereld van verschil. Dat ligt natuurlijk aan de kou, maar ik kan ook merken hoeveel invloed de zwangerschap heeft. Al die hormonale veranderingen brengen in korte tijd heel wat te weeg en mijn huid is alweer veel gevoeliger dan in een ‘normale’ situatie. Ook groeit mijn buik deze keer extra hard en dat geeft nogal vervelende bijwerkingen. Mijn huid is al zo gevoelig en de vorige zwangerschappen hebben duidelijke sporen achtergelaten. Tel daarbij de hormonen plus deze derde groeispurt op en je snapt dat ik inmiddels flink aan het smeren ben om jeuk te voorkomen. Helemaal voorkomen kan ik dat door het uitrekken van de huid waarschijnlijk niet, maar verlichten doen de producten van Cetaphil zeker! De Milde Huidreiniger staat standaard in onze badkamer en kan gebruikt worden door alle gezinsleden*. Deze kan zowel met als zonder water gebruikt worden en is bedoeld om de huid dagelijks te reinigen van vuil, make-up en andere onzuiverheden. Dit product is mild, zeepvrij en parfumvrij. Na een bad of douche smeren we ons in met de Hydraterende Crème. Deze kan zowel op gezicht als lichaam gebruikt worden, ideaal dus bij schrale wangen door de kou! De crème is zuinig in gebruik, smeert makkelijk uit en verzorgt de huid goed. Ik ben blij met deze ontdekking en heb de Cetaphil huidverzorging al aangeraden bij veel vrienden en familieleden. Maar ook jij maakt kans om Cetaphil huidverzorging zelf te proberen!

Cetaphil Hydraterende Crème is verkrijgbaar in een tube (100 gr) en een pot (450 gr) en is o.a. te koop bij Etos, Plein, De Online Drogist en bol.com. Cetaphil Milde Huidreiniger is verkrijgbaar in een flacon (200 ml) en pompverpakking (460 ml) en is o.a. te koop bij Etos, Plein en bol.com.

collage ervaring met huidverzorging tegen een droge, gevoelige huid - Mama's Meisje blog

Cetaphil Promopack met Milde Huidreiniger en Hydraterende Creme - Mama's Meisje blog

WIN: Cetaphil Promo Pack (5x!)

Misschien heb jij ook wel zo’n droge, gevoelige huid en ben je nieuwsgierig geworden. Dat komt goed uit, want van Cetaphil mag ik maar liefst 5 (!) Promo Packs weggeven! In een Cetaphil Promo Pack zitten een Milde Huidreiniger (200 ml) en een Hydraterende Crème (100 gram) Wil je kans maken op een Promo Pack en de kans krijgen om de Cetaphil huidverzorging zelf te testen? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Like de foto over deze winactie op social media
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je graag kans wilt maken op een Cetaphil Promo Pack!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 20 december 2019. De winnaars krijgen uiterlijk 23 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking: disclaimer

*) De Milde Huidreiniger kan al vanaf de babyleeftijd (vanaf 9 maanden) gebruikt worden, maar indien deze wordt gebruikt op het luiergebied van kindjes onder de 3 jaar, dan moet het wel goed afgespoeld worden.